Haris Džinović otvorio dušu o razvodu od Meline: 'Svašta se skrivalo od mene'

5
Radiosarajevo.ba
Haris Džinović otvorio dušu o razvodu od Meline: 'Svašta se skrivalo od mene'
Foto: Printscreen / Haris Džinović

Poznati pjevač Haris Džinović otvorio je dušu u intervjuu, gdje je iznio niz intimnih detalja o svom razvodu od Meline Džinović, modne dizajnerke.

U razgovoru koji je vođen u njegovoj vili na Senjaku, Haris je bez dlake na jeziku govorio o svojim emocijama i iskustvima tokom ovog teškog perioda.

Haris je otvoreno progovorio o svojim ranjivostima i emotivnim lomovima koji su uslijedili nakon razvoda. Istakao je da, iako je ranije bio sklon zaljubljivanju i emotivnim traganjima, danas sebe vidi kao emocionalno snažnijeg čovjeka koji je spreman suočiti se sa izazovima života.

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

"Ovaj brak nije pukao zvaničnim potpisom za razvod braka, nego je loše bilo prije godinu i po dana, pa možda čak i dvije. Počelo je to da se urušava. Dosta je pripremano", izjavio je Haris.

Govoreći o svojoj bivšoj supruzi, Haris je izrazio bol zbog izdaje koju je doživio, ističući da je uložio sve u svoju porodicu i brak te da je teško prihvatiti takav prekid nakon dugogodišnje ljubavi.

Haris Džinović prekinuo medijsku šutnju: Prvi put progovorio o razlogu kraha braka sa Melinom

Haris Džinović prekinuo medijsku šutnju: Prvi put progovorio o razlogu kraha braka sa Melinom

"Jeste djelovalo kao velika ljubav do prije deset godina, dok gospođica nije počela da vodi neki drugi život. Nije to bio taj porodičan život. Mislim da se upropastila sa prečestim druženjem sa ženskim svijetom. Jer nijedna drugarica, ako nema baš srećan brak, ne želi ni onoj drugoj drugarici da ona ima srećan brak. Ne krivim nikoga, ni njene drugarice, ali mislim da je to doprinijelo nekom odvajanju od kuće, od muža, od života. Možda se žena zaljubila ponovo. Nemam pojma što se dešavalo tu. Svašta se nešto sakrivalo od mene", rekao je pjevač.

Izrazio je žaljenje zbog nedostatka komunikacije i povjerenja u braku, ističući da je dao sve od sebe kako bi očuvao svoj porodični život, ali da su se stvari urušile unutar braka neprimjetno.

"Da mi je neko nešto rekao vezano konkretno za neke prevare i tako dalje, to bih već čeprkao. Možda se to vješto skrivalo. Dao sam joj apsolutnu slobodu kretanja, povjerenje 101 posto, tako da sam bio siguran da ne bi ona to uradila. Međutim, eto, ima nekih indicija da jeste. Ne znam, nisam provjerio ništa, ali ako cijeli grad bruji o tome, sigurno tu ima nešto", izjavio je Haris.

"Volio sam je najviše na svijetu naravno, više od sebe sam je volio. Taj nož u leđa kada dođe onda ima nevjerovatnu težinu. Ne bi mi bilo okej da mi dođe neko iz čista mira i kaže, znaš šta, više ne mogu ili neću, našla sam drugog frajera i tako dalje, da ja kažem, hajde sve je u redu. Ne može biti sve u redu kada je uloženo tu deset, petnaest, dvadeset godina. Gradite nešto u životu i onda srušite, a to je naš specijalitet jugoslovenskog mentaliteta", kazao j pjevač.

Ostavila je Harisa zbog njega: Melina poput zaljubljene tinejdžerice, ljubi starijeg biznismena

Ostavila je Harisa zbog njega: Melina poput zaljubljene tinejdžerice, ljubi starijeg biznismena

Unatoč svemu, Haris je izrazio optimizam i spremnost da krene dalje u životu. Naglasio je da ljubav koju su dijelili s Melinom nije bila promašena te da su zajedno proživjeli mnogo lijepih trenutaka.

"Mislim da nije promašena ljubav. Imali smo mi ljubav i bilo je jako lijepo dugi niz godina, a promašen život nije nikako. Zašto bi bio život promašen? Život se nastavlja, život ide dalje", rekao je Haris na kraju intervjua, piše Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije