Svi pričaju o razvodu Harisa Džinovića i Meline, a evo kako izgleda njena sestra Emina

4
Radiosarajevo.ba
Svi pričaju o razvodu Harisa Džinovića i Meline, a evo kako izgleda njena sestra Emina
Foto: story.rs / Melina i Haris Džinović

Melina Džinović našla se u žiži interesovanja zbog razvoda od Harisa Džinovića. Oni su stavili tačku na brak poslije 22 godine ljubavi i dvoje dece, a nakon izlaska iz suda pjevač je iznio brojne skandalozne tvrdnje o Melini.

Kako je ispričao, nju "samo novac zanima", otkrio da je ona ta koja je svojevoljno napustila njihovu vilu, ali i da ga je varala.

Poznata modna kreatorka koja je imala revije širom svijeta i čije kreacije su nosile Sofía Vergara, Mariah Carey, Pamela Anderson, Jennifer Lopez i moge druge svjetske face, rođena je u Bihaću i kćerka je Elme i Sulejmana Galića. Ima rođenu sestru Eminu o kojoj se ne zna mnogo toga.

Min-jae napušta Bayern, pronašao je klub i ligu u kojoj je ipak bez konkurencije?

Min-jae napušta Bayern, pronašao je klub i ligu u kojoj je ipak bez konkurencije?

Mediji su pisali da ona godinama živi u Turskoj sa suprugom i kćerkom i da joj je muž jedan od najuglednijih istanbulskih preduzetnika. Na prvi pogled njih dvije ne liče, dok je Melina privlačna plavuša, Emina je zanosna brineta, ali kada se bolje zagledate - sličnost je ogromna, piše Modno.

Melina je samo jednom u javnosti uslikana sa sestrom i to na koncertu Harisa Džinovića 2019. godine. Melina je obukla crvenu svečanu haljinu sa istaknutin dekolteom, dok je Emina "sijala" u dvodijelnoj svjetlucavoj haljini.

Haris je nedavno pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz doma, a pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mjesta, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira. Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega, a on je poručio da je Melina došla s namjerom da ga provocira.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije