Pravna drama između Angeline Jolie i Brad Pitta: Advokati iznijeli dokaze za zlostavljanje?

0
Radiosarajevo.ba
Pravna drama između Angeline Jolie i Brad Pitta:  Advokati iznijeli dokaze za zlostavljanje?
Foto: EPA - EFE / Angelina Jolie i Brad Pitt

Mučan razvod i još mučnija borba za skrbništvo jednog od najpoznatijih bivših holivudskih parova, Brada Pitta i Angeline Jolie, godinama puni medijske stupce.

Pisalo se puno o Bradovom navodnom zlostavljanju Angeline i djece, a njen pravni tim sada je iznio nove optužbe na glumčev račun.

Tvrde da ju je Brad zlostavljao i prije obiteljskog putovanja avionom 2016. koje je, upravo zbog njegova nasilja, rezultiralo njezinim zahtjevom za razvod. Sve je to sada navedeno u pravnim dokumentima.

Dobro je znati: Šta uraditi do dolaska Hitne pomoći ako vas ugrize zmija?

Dobro je znati: Šta uraditi do dolaska Hitne pomoći ako vas ugrize zmija?

'Iako je Pittova povijest fizičkog zlostavljanja Jolie započela znatno prije obiteljskog putovanja avionom iz Francuske u Los Angeles u septembru 2016., na tom putovanju je prvi put fizički nasrnuo i na djecu. Jolie ga je tada odmah ostavila', stoji u dokumentu.

'Podnošenje Angeline Jolie, koji je uključivao elektronsku poštu, sažetke očekivanog svjedočenja obitelji i druge dokaze, izazvao je Pittov strah da bi informacije na kraju mogle postati javne', tvrdi njezin pravni tim.

Podsjetimo, Angelina i Brad su započeli svoju vezu 2005. godine, a vjenčali su se 2014. Zajedno imaju troje biološke djece, Vivienne (15), Knoxa (15), Shiloh (17) i posvojenu djecu Maddoxa (22), Zaharu (19) i Paxa (20). Razveli su se 2016. godine, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije