Angelina Jolie upozorila novu djevojku Brada Pitta da se drži dalje od njene djece

0
Radiosarajevo.ba
Angelina Jolie upozorila novu djevojku Brada Pitta da se drži dalje od njene djece
Foto: EPA - EFE / Angelina Jolie

Veza Brada Pitta sa Ines de Ramon cvjeta, ali se par suočava s problemom zbog kojeg nova djevojka Brada ne može upoznati i stupiti u kontakt sa njegovom djecom.

"Angelina i dalje ima veliku kontrolu nad Bradom", kaže izvor "In Touch", otkrivajući da ona ne dozvoljava svojoj djeci da provode vrijeme sa Ines.

Navodi i da nema sumnje da Ines želi upoznati djecu, ali ona zna da Brad mora da uradi puno toga da Angelina ne pravi problem zbog toga.

Ovo je Melinina želja koju je Haris godinama odbijao da ispuni

Ovo je Melinina želja koju je Haris godinama odbijao da ispuni

Ines je nedavno počela živjeti sa Bradom nakon skoro dvije godine zabavljanja. Međutim, izvori su rekli da ona uvijek napušta kuću u Kaliforniji oko 20 minuta prije nego što njegova djeca stignu da provedu vrijeme sa svojim ocem osiguravajući da se djeca ne sretnu sa njom.

Angelina je nakon razvoda dobila puno starateljstvo nad njihovom maloljetnom djecom, dok je Brad dobio pravo na posjete. 

Što se tiče Brada i Ines, oni su prvi put uočeni zajedno u novembru 2022. i nastavili su da dijele ključne trenutke zajedno u javnosti. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije