Angelina Jolie uhvaćena u društvu repera: Da li je na pomolu nova ljubavna priča?

0
Radiosarajevo.ba
Angelina Jolie uhvaćena u društvu repera: Da li je na pomolu nova ljubavna priča?
Foto: Kolaž / Angelina Jolie i Akala

Slavna glumica Angelina Jolie navodno uživa u romansi s britanskim reperom po imenu Akala, a njih dvoje su već nekoliko puta zapaženi zajedno.

Iako se mnogi sjećamo kultnog para Angeline Jolie i Brada Pitta, prošlo je već sedam godina otkako su se razveli. Tokom tog razdoblja, glumicu su povezivali s nekoliko poznatih muškaraca, ali ona nikada javno nije potvrdila niti demantirala takve veze.

Nedavno je uhvaćena u društvu britanskog repera Akala, pravog imena James Kingsley McLean Daley, dok su zajedno posjetili Milano te prisustvovali večeri s društvom iz biografskog dramskog filma Maria, u kojem Angelina glumi opernu pjevačicu Mariu Callas.

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Ovo nije prvi put da su ih mediji uhvatili zajedno; par je viđen na nekoliko koncerata, a prošle godine su zajedno posjetili književni festival Calabash na Jamajci. Unatoč čestim pojavljivanjima, ni jedno od njih nije službeno potvrdilo vezu, ali mnogi svjetski mediji već ih proglašavaju parom, piše Večernji list.

Što se tiče Angelininog bivšeg supruga Brada Pitta, njega već neko vrijeme povezuju s mladom Španjolkom Ines de Ramon.

Angelina Jolie u novom filmu glumi legendarnu opersku pjevačicu Mariju Callas

Angelina Jolie u novom filmu glumi legendarnu opersku pjevačicu Mariju Callas

U nedavnom velikom intervjuu, Angelina Jolie je otvorila svoje srce i otkrila mnoge detalje iz svog života. Govorila je o svojim počecima u glumi, očekivanjima i izazovima koji su došli s intenzivnom pažnjom javnosti, posebno nakon razvoda od Brada Pitta.

Jolie je priznala da je ta prisutnost u medijima uzrokovala stres, a otkrila je i zanimljive detalje o promjenama u svom životu tokom snimanja Gospodarice zla 2.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije