Legendarna Sharon Stone proslavila poseban dan: Objavila porodične fotografije najstarijeg sina

0
Radiosarajevo.ba

Legendarna holivudska glumica koju je obilježila uloga u kultnom filmu Sirove strasti, Sharon Stone (66), podijelila je na svom Instagramu fotografije svoje djece, iako to rijetko čini.

Objavom je otkrila koliko je ponosna na svog najstarijeg sina Roana Josepha Bronsteinea povodom njegovog 24. rođendana i proslavila tako poseban dan sa svojih gotovo 4 miliona pratitelja. U dirljivom objavi Sharon je objavila niz Roanovih fotografija tokom godina, uključujući onu na kojoj je s mlađom braćom, 18-godišnjim Lairdom i 17-godišnjim Quinnom.

"Sretan rođendan Roan! Voli te mama", napisala je ispod dirljive objave.

U Blagaju klanjana dženaza Adnanu Šemiću: Ukopan pored oca Asima

Roana su posvojili Sharon i njezin tadašnji suprug Phil Bronstein. Par se razveo 2004. nakon šest godina braka, kada je Roan imao samo četiri godine. Nakon rastave, dodijeljeno im je zajedničko skrbništvo nad njim. Četiri godine kasnije, 2008., Sharon je osporila dogovor o skrbništvu, nastojeći premjestiti Roana sa sobom u Los Angeles, no zahtjev joj je odbijen. Bitku za skrbništvo teško je podnosila pa je o tome znala i govoriti javno, a gostujući u podcastu "Stol za dvoje" s Bruceom Bozzijem podijelila je iskustvo kada je zbog pojačanih otkucaja srca završila u bolnici.

Unatoč fizičkoj udaljenosti tokom školske godine, Sharon je s prvim sinom Roanom održavala blizak odnos kroz njegovo djetinjstvo. Druga dva sina posvojila je nakon rastave - Lairda Vonnea Stonea 2005. i Quinna Kellyja Stonea 2007. godine.

Poznati glumac odgovorio Sharon Stone na njene optužbe: 'Je li još zaljubljena u mene ili...'

Stone je uvijek otvoreno govorila o tragedijama s kojima se suočila u životu, uključujući višestruke pobačaje zbog autoimune bolesti i endometrioze. "Mi žene nemamo forum za raspravu o dubini ovog gubitka. Izgubila sam devetero djece spontanim pobačajem. To nije mala stvar, fizički ni emocionalno, ali natjerane smo misliti da je to nešto što treba podnijeti u samoći i potajno s nekom vrstom osjećaja neuspjeha", komentirala je ispod jedne od objava na Instagramu.

Unatoč svim ovim izazovima, uvijek je bila predana majka, usađujući svojoj djeci vrijedne životne lekcije, a ovih dana ima više razloga za sreću. Naime, nedavno je njezin 18-godišnji sin Laird Vonne maturirao, a djelić atmosfere s mature s pratiteljima je podijelila na svom Instagram profilu, piše Gloria.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak