Poznati glumac odgovorio Sharon Stone na njene optužbe: 'Je li još zaljubljena u mene ili...'

0
Radiosarajevo.ba
Poznati glumac odgovorio Sharon Stone na njene optužbe: 'Je li još zaljubljena u mene ili...'
Foto: Screenshot/YouTube / Scena iz filma "Silver"

Planetarno popularna glumica Sharon Stone otkrila je identitet producenta koji ju je navodno prisilio da na setu filma ima intimni odnos s kolegom. Također, otkrila je i ime glumca.

Sharon Stone otkrila je identitet producenta koji ju je, kako tvrdi prisilnio na intimni odnos s kolegom na setu filma, a otkrila je i ime kolege s kojim je morala "poboljšati hemiju na ekranu".  Riječ je o filmu Sliver, iz 1993. godine. 

Priznala je o kome se radi nakon što je u svojim memoarima iz 2021. godine progovorila o situaciji, ne otkrivajući identitete. Sada smo saznali kako je riječ o producentu Robertu Evansu, dok je glumac bio brat Aleca Baldwina, Billy.

Ivica Puljić iz Amerike: 'Ovo su informacije koje sam upravo dobio iz Ureda glavnog tajnika UN-a'

Ivica Puljić iz Amerike: 'Ovo su informacije koje sam upravo dobio iz Ureda glavnog tajnika UN-a'

"Pozvao me u svoj ured i objasnio mi da je on tako spavao s Avom Gardner i da bih i ja trebala spavati s Billyjem Baldwinom da bi on bio bolji. A trebali smo da Billy postane bolji jer je to bio problem na setu. I tako bismo imali bolju hemiju i taj seks bi spasio film", priznala je glumica, piše Direktno.hr.

Sama je kazala kako to nije trebala činiti nikad ranije. "Nisam morala spavati s Michaelom Douglasom u Sirovim strastima. Michael je znao odraditi posao. Sada se odjednom to moram odraditi s ljudima da budu dobri", rekla je ljutito.

Oglasio se i Billy Baldwin pitanjem koje je izazvalo intrige. "Je li još zaljubljena u mene ili je povrijeđena što sam je onda odbio?", napisao je on. "Toliko toga znam o njoj da bi joj se moglo zavrtjeti u glavi, ali šutio sam. Trebam li napisati knjigu?", dodao je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije