Kim Kardashian opet u novoj vezi, uhvaćeni zajedno

0
Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian opet u novoj vezi, uhvaćeni zajedno

Svi su se šokirali kada je svjetskim medijima krenula kolati informacija da su komičar Pete Davidson i Kim Kardashian navodno zajednio, a čini se da je sada ta informacija i potvrđena.

Mladi komičar Pete Davidson svijetu je najviše postao poznat kao dečko, a potom i zaručnik pjevačice Ariane Grade.

I iako su svi mislili da će ovo dvoje golupčića stati pred oltar, samo pet mjeseci nakon što su prohodali, sve se raspalo. Razlog? Vrlo vjerovatno smrt Arianinog bivšeg dečka Maca Millera koji se u septembru 2018. godine predozirao. Iako je Pete imao svoju karijeru i prije pjevačice, realno gledajući, malo je ko znao za njega.

Istražili smo | Kada počinje upis u srednje škole u Sarajevu i šta roditelji trebaju znati

Ipak, nakon prekida počeo se češće pojavljivati u medijima, a sve su veće poznate ljepotice padale na njega. Peteova posljedna djevojka bila je Phoebe Dynevor, zvijezda serije 'Bridgerton', a par je prekinuo svoju ljubavnu vezu nakon samo 5 mjeseci, navodno zbog udaljenosti. Nakon zaruka s Arianom osvojio je i Kate Beckinsale, a pala je i glumica Margaret Qualley, kao i manekenka Kaia Gerber.

Ipak, pravi je šok bila najveća reality zvijezda današnjice - Kim Kardashian. Lavinu su komentara izazvali nakon brojnih nedavnih zajedničkih izlazaka, a uoči Noći vještica iznenadili su sve kada su se držali za ruke dok su se vozili roller coasterom na Knott's Scary Farm u Kaliforniji.

Loading...

Pouzdani izvor za E! rekao je da osnivačica SKIMS-a, koja je ove godine podnijela zahtjev za razvod od Kanyea Westa, 'trenutno ne želi izlaziti ni s kim', a s Peteom je osjetila neku vrstu kemiju. 'Što god se događa između njih', tvrdi izvor, 'njoj je uzbudljivo'.

Da su Kim i Pete skupa, većina je još uvjerenija nakon najnovije objave na Instagramu. Na fotografiji su Kim, njezina majka Kris Jenner i Davidson koji je proslavio 28. rođendan. Svi su pozirali u istim pidžamama te su Kardashianka i komičar izgledali prisniji nego ikad.

Ipak, Kim uporno tvrdi da joj je Pete samo prijatelj, ali čini se bezuspješno. Naime, PageSix navodi da je dobio ekskluzivne informacije koja zaista potvrđuju da su komičar i reality zvijezda zajedno, iako službenih izjava navodnog para i dalje nema, piše Story.hr.

Loading...

Loading...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak