Kim Kardashian u haljini koja je (ponovo) podijelila društvene mreže

0
Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian u haljini koja je (ponovo) podijelila društvene mreže
Foto: Instagram / Kim Kardashian i Paris Hilton

Iako je mala crna haljina nepogrešiv odabir za brojne prilike, mnogi vjeruju da je, ipak, ne bi trebalo nositi na vjenčanje.

Crna boja je, naime, simbol žalovanja i u potpunoj kontradikciji s vjenčanjem kojemu je glavni cilj proslaviti bračnu zajednicu dvoje ljudi.

Kim Kardashian odabrala je upravo crnu haljinu naglašenog dekoltea za odlazak na vjenčanje svoje bivše najbolje prijateljice i šefice Paris Hilton i Cartera Reuma koji su izgovorili sudbonosna da u intimnoj ceremoniji na Beverly Hillsu.

Uskoro otvaranje prve sigurne kuće za LGBTI osobe u BiH

Uskoro otvaranje prve sigurne kuće za LGBTI osobe u BiH

I dok je mladenka privlačila poglede u raskošnoj čipkastoj krinolini s potpisom modne kuće Oscar de la Rente, Kim Kardashian na vjenčanju se pojavila u asimetričnoj maksi haljini ogoljenih ramena i trbuha koju je za nju dizajnirao proslavljeni Rick Owens, piše Zadovoljna.hr.

Crnu kreaciju reality zvijezda nadopunila je Balenciaginim čizmama-čarapama i odgovarajućom torbicom. Kosa joj je bila spletena u dugu pletenicu, a na ušima je nosila predimenzionirane okrugle naušnice.

I dok obožavateljice Kim Kardashian tvrde da je odabrala crnu kombinaciju za dolazak na vjenčanje Paris Hilton kako ne bi skretala pažnju s mladenke, njeni protivnici su uvjereni da je i ovoga puta željela privući svu pažnju odabirom odvažnog kroja koji je naglasio njene ženstvene adute.

Ovo, svakako, nije prvi put da je Kim obukla nešto što je podijelilo komentare na društvenim mrežama.

Tako se nedavno pojavila u crnoj haljini sa bizarnom - kožnom maskom na glavi, što je izazvalo brojne negativne komentare.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije