Kim Kardashian: "Kendall me dozivala, ali nisam mogla vidjeti o kome se radi"

0
Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian: "Kendall me dozivala, ali nisam mogla vidjeti o kome se radi"
Foto: Twitter / Kim Kardashian i Kendall Jenner

Kim Kardashian stoji raširenih ruku, a sestra Kendall Jenner zbunjeno je gleda - ovaj urnebesan trenutak s crvenog tepiha s ovogodišnje Met Gale u New Yorku zabilježili su fotografi, a sfotografija je postala viralan hit o kojemu se i dalje priča.

Korisnici društvenih mreža odmah su se počeli šaliti na račun reality zvijezde, koja je na modni događaj godine došla u bizarnom kostimu kuće Balenciaga.

S obzirom da je na glavi imala crnu masku, mnogi su zaključili kako Kim vjerojatno uopšte nije mogla vidjeti ništa i nikoga oko sebe.

Ministar Ramo Isak posjetio Srebrenicu: Obišao mezarje i odao počast žrtvama genocida

Ministar Ramo Isak posjetio Srebrenicu: Obišao mezarje i odao počast žrtvama genocida

A ona sama sad je na Instagramu potvrdila takva nagađanja.

"Kendall me dozivala, ali ja nisam mogla vidjeti o kome se radi! Zaključila sam da je to ona po obrisu njezine svjetlucave haljine", otkrila je Kim na svom Instagram profilu.

Iako joj se lice na Met Gali uopšte nije vidjelo ispod crne maske, reality zvijezda svejedno je provela sate na met Galu.

Inače, za njen nesvakidašnji outfit rađen po mjeri zaslužna je Demna Gvasalia, kreativna direktorica Balenciage.

Mnogi korisnici Twittera usporedili su je s Dementorom iz filmske franšize o Harryju Potteru, a bezbroj memeova u kojima se ismijava njezina modna kombinacija preplavili su društvene mreže, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije