Kim Kardashian ne prestaje da iznenađuje sa svojim odjevnim kombinacijama

0
Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian ne prestaje da iznenađuje sa svojim odjevnim kombinacijama
FOTO: EPA / Kim Kardashian na Met Galu

Otkako je redovni gost na Met Gali, Kim Kardashian svake godine se detaljno priprema za tu glamuroznu večer visoke mode. No, zvijezda je sinoć u New Yorku možda i nadmašila samu sebe u outfitu zbog kojeg većina u početku nije ni shvatila o kome je riječ.

Kim Kardashian bila je doslovno od glave do pete obučena u crno, ekstravagantnu kreaciju modne kuće Balenciaga koja je ocrtavala njezinu siluetu i crte lica.

Kada se pojavila na crvenom tepihu u potpunosti pokrivena lica, većina prisutnih nije ni znala ko je to, a jedino se moglo naslutiti o kome je riječ po tome što je pored Kim bila njezina sestra Kendall Jenner.

Sergej Barbarez se oglasio dok su svi spavali, njegova objava oduševit će bh. navijače

Sergej Barbarez se oglasio dok su svi spavali, njegova objava oduševit će bh. navijače

Kim Kardashian za bal na temu In America: A Lexicon of Fashion simbolično se odlučila za anonimnost koja je za reality zvijezdu nepoznanica već dugi niz godina. Uz Kim je na crvenom tepihu bio i Balenciagin dizajner Demna Gvasalia, također zamaskiran.

Dvije misteriozne, potpuno pokrivene pojave na crvenom tepihu Met Gale zbunile su mnoge, no nema sumnje da su Kim Kardashian i Balenciaga na najglamuroznijoj modnoj večeri pokazali nešto novo i inovativno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije