Kim Kardashian započela romansu sa CNN-ovim reporterom?

1
Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian započela romansu sa CNN-ovim reporterom?
FOTO: EPA / Kim i Val bili godinama bliski prijatelji

Sve su glasnije špekulacije o tome da su Kim Kardashian i Van Jones odnedavno u vezi. Reality zvijezda je usljed brakorazvodne parnice koju trenutno vodi s reperom i modnim dizajnerom Kanyeom Westom započela romansu s političkim reporterom televizije CNN.

Kim i Van već godinama su bliski prijatelji, a njihova navodna veza podijelila je javnost, dok su jedni presretni i već slave njihovu ljubav, drugi misle da članica klana Kardashian koristi poznatog voditelja kako bi učvrstila svoju daljnju političku karijeru, piše The Sun.

Reality zvijezda se priprema za pravosudni ispit jer želi postati advokatica, pa mnogi sumnjaju u iskrenost njenog druženja s Jonesom.

„Prvo smo je gledali kako koristi Kanyea za vlastiti napredak u modnom svijetu, a sad joj Van Jones pomaže u napredovanju u pravnim krugovima. Ovo je njen „Plavuša s Harvarda' trenutak“, samo je jedan od komentara na Twitteru.

Otkako su u februaru podnijeli zahtjev za razvod sedmogodišnjeg braka, u kojem su dobili četvero djece, Kanye je prijateljima otkrio kako u budućnosti želi izlaziti s umjetničkom i kreativnom dušom s kojom će moći razgovarati na istom jeziku.

S druge strane, Kim i Van navodno dijele zajednički interes za reformu krivičnog pravosuđa, a u prilog tvrdnjama o njihovoj romansi ide i činjenica da se CNN-ov politički komentator, inače otac dvoje djece, 2019. razveo od supruge Jane Carter, s kojom je proveo 14 godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije