Kćerka bolesnog Brucea Willisa otkrila u kakvom je stanju glumac koji se bori s teškom dijagnozom

0
Radiosarajevo.ba

Slavni američki glumac Bruce Willis (69) povukao se 2022. godine iz glume nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje, a sada je njegova kćerka Rumer otkrila kako se osjeća.

Naime, Rumer je odgovarala na pitanja pratitelja, a jedna osoba pitala ju je i kako je Bruce. Willis nije detaljno odgovarala, ali je objavila fotografiju na kojoj drži tatu za ruku te napisala:

"On je super. Jako ga volim. Puno hvala".

Donald Trump prozvao suparnicu: "Drugarica Kamala Harris će nas odvesti u treći svjetski rat"

U februaru ove godine njegova bivša supruga Demi Moore je otkrila nekoliko detalja o Bruceovom zdravstvenom stanju.

"Mislim da je, gledajući sve, on zapravo jako dobro. Reći ću ono što govorim i svojoj djeci, a to je da je važno biti uz njega", rekla je Moore tokom gostovanja u emisiji Good Morning America.

Demi Moore otkrila u kakvom stanju je Bruce Willis: 'Dobro mu ide'

Njih dvoje, iako su se razveli, ostali su u jako dobrim odnosima te se i dalje jako često druže s porodicom.

Podsjetimo, u početku se čak šuškalo da se Moore uselila s Willisom i njegovom suprugom i djecom kako bi im pomogla brinuti se o njemu. No, odmah su te glasine demantovale i Moore i Willisova supruga Emma Heming Willis.

"Hajmo stati na kraj tim glasinama. To je stvarno glupo. Molim vas, prestanite", napisala je Emma na Instagramu uz fotografiju jednog medijskog naslova.

I Demi je demantovala ove glasine. Naime, njen glasnogovornik izjavio je za Radar Online da glumica nije posvećena suživotu s Bruceom i Emmom, ali da unatoč tome, "nikada nije napuštala" svog bivšeg supruga te da je uvijek tu za njega i njegovu porodicu.

Inače, javnost je o glumčevoj bolesti i stanju obavijestila njegova porodica. Naime, glumcu je prvo, u proljeće prošle godine, dijagnosticirana afazija, a bolest je napredovala.

O promjeni ponašanja glumca govorilo se i ranije, a u posljednje vrijeme njegovi najbliži upućuju druge kako se glumac osjeća te otkrivaju detalje o bolesti. Kako kaže njegova kćeka Tallulah, cilj im je osvijestiti druge o demenciji.

"U jednu ruku, to je ko smo mi kao porodica, ali u isto je vrijeme jako bitno za nas da širimo svijest o FTD-u.  Ako možemo uzeti nešto s čim se borimo kao porodica i individualno kako bismo pomogli ljudima, da to preokrenemo i napravimo nešto lijepo oko toga, to je jako posebno za nas", rekla je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak