Zaposlenik uhapšen zbog bizarnog incidenta u bolnici

Radiosarajevo.ba
Zaposlenik uhapšen zbog bizarnog incidenta u bolnici
Foto: Ured šerifa / Frantz Beldorin

Muškarac koji radi kao dadilja u floridskoj bolnici suočen je s optužnicom nakon što su ga uhvatili kako sisa nožne prste pacijenta, navodi se u podacima o hapšenju.

Naime, Frantz Beldorin (23) uhapšen je u utorak rano ujutro. Žrtva, pacijent u bolnici Gulf Coast koja se nalazi u Ft. Myers, rekla je šerifovom uredu da se probudio oko 23 sata u ponedjeljak i osjetio da mu neko dodiruje stopala. Žrtva je u početku mislila da ih medicinska sestra provjerava, ali se to desilo još dva puta, piše Abcactionnews.

Žrtva je policiji izjavila da je osjećao nešto vlažno između nožnih prstiju tokom trećeg incidenta. Kad je pogledao, vidio je Beldorina na koljenima pokraj kreveta sagetog nad stopalom.

Žrtva je rekla da je otrgnula stopalo od Beldorina koji se potom vratio na stolicu u kojoj je prethodno sjedio. Beldorin je dadilja koja promatra pacijente cijelu noć.

Bolničko osiguranje zvalo je šerifov ured nakon što je žrtva incident prijavila medicinskoj sestri.

Uhapšen je i odveden zatvor okruga Lee bez incidenata. U ovom trenutku ostaje u pritvoru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije