Ruske trupe već umiru od hipotermije: ‘Postaje kritično. Vidio sam to u Bosni‘

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

te vojnike koje si gledao da locu u bunkerima su ti oni koji su i posli da kolju. srboceticka horda pedofila siledzija i koljaca

Posmatrač

Thomas C. Theiner i Robert Fox. Od ove dvojice glupana veća je budala samo onaj ko povjeruje u ovo napisano u tekstu! A ni Ben Barry nije daleko od njih.Eto ,važno je da ovi na "zapadu " znaju kakva je ruska zima. Hajde pliz, javnite rusima da znaju da će im zapuhati sjeverac uskoro, i da obuku jaknice i navuku priglavke! Pa nismo svi debili koji posjećujemo ovaj portal.

Role

Slava Ukraini!

@Posmatrać

Thomas C. Theiner i Robert Fox. Od ove dvojice glupana veća je budala samo onaj ko povjeruje u ovo napisano u tekstu! A ni Ben Barry nije daleko od njih.Eto ,važno je da ovi na "zapadu " znaju kakva je ruska zima. Hajde pliz, javnite rusima da znaju da će im zapuhati sjeverac uskoro, i da obuku jaknice i navuku priglavke! Pa nismo svi debili koji posjećujemo ovaj portal. ka Posmatrač Do sada što je Zapad napravio zajedno sa Ukrajinom jasno govori u prilog da bolje znaju stanje u ruskoj vojsci. Treba samo sabrati dva i dva. Na kraju stanje na terenu dovoljno govori u prilog ovim činjenicama.

Miki

Mobilisano 300000 i ti kazes da ce sto hiljada umrijeti od smrzavanja. Danas je najlakse biti strucnjak. Das 100km rahdio sahraevo da ti objavi tekst nalupas neke nebuloze i kazes da si strucnjak. Strucnjak... Po misljenju strucnjaka do sutra eventualno prekosutra su rusi istjerani sa krima, nestalo raketa, struja se vratila i ukrajina je na korak od moskve.

To

su vlaski vojnici koji su se opijali i na -15 i na +15.

Kako umiru kad su oni vec mrtvi?

Zar nisu masovno izginuli i spaljeni na hrpama leseva?

Kako si glup, to je nevjerojatno...

Slava Ukraini! ka Role

A i inace je poznato iz povijesti...

..... da su Rusi gubili ratove upravo zbog zime. Heh, ***

Posmatrač

Do sada što je Zapad napravio zajedno sa Ukrajinom jasno govori u prilog da bolje znaju stanje u ruskoj vojsci. Treba samo sabrati dva i dva. Na kraju stanje na terenu dovoljno govori u prilog ovim činjenicama. ka @Posmatrać Ma naravno. Znaju oni u Londonu bolje i od samih rusa,očigledno. A šta su to napravili konkretno na terenu? Ah , da! Slušajući ove naše zapadnjačke medije očigledni su ukrajinski pomaci na frontu! Doduše, što jest-jest , svakog dana sve više i više napreduju prema samouništenju sopstvene vojske! Od po*****h dvadesetak mrtvih dnevno,ovih dana su već dogurali do tristo i kusur na dan! Pa nek neko kaže da tu nema "pomaka".

/ Najnovije