Kod Emraha I. iz BiH koji je počinio napad u Minhenu u telefonu pronađene morbidne stvari

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

visocica1662

***

071

Austrijski drzavljanin. Zasto se uopste spominje BiH? To je evidentno austrijski problem, momak je radikalizovan u Austriji. Hocemo li sada za svakog drzavljanina svake drzave deset generacija unazad kopati odakle je da bi se mogli izvuci neki zakljucci koji, naravno, veze sa pamecu nemaju?

Brko

Austrijski drzavljanin. Zasto se uopste spominje BiH? To je evidentno austrijski problem, momak je radikalizovan u Austriji. Hocemo li sada za svakog drzavljanina svake drzave deset generacija unazad kopati odakle je da bi se mogli izvuci neki zakljucci koji, naravno, veze sa pamecu nemaju? ka 071 STAJE GOSPODO BOSNJACI ODRITE SE SUNARODNJAKA ZNACI TACNA JE STARA IZREKA CIM JE GUSTO ODRICETE SE A ISTI SU I ONI ZAKOJE PROTESTUJETE PO SARAJEVU

Haha

Kad je ministrica u Austriji rođena ubosni, onda je naša. Kada neuspješni gazija rođen ubosni pokuša izrokati izraelsku hambasadu onda nije naš. Probosanski suniti su veoma izbirljivi

Nebitno

Ubice nemaju naciju, svi su isti.

To je

***

ovjava

joj austrijanca e svasta

IKS

STAJE GOSPODO BOSNJACI ODRITE SE SUNARODNJAKA ZNACI TACNA JE STARA IZREKA CIM JE GUSTO ODRICETE SE A ISTI SU I ONI ZAKOJE PROTESTUJETE PO SARAJEVU ka Brko Kako to da vi nepismeni redovno pokusavate da nam nesto objasnite, a ne znate cak ni pisati! Ponovo u skolu, pa onda na portale!

XYZ

Austrijski drzavljanin. Zasto se uopste spominje BiH? To je evidentno austrijski problem, momak je radikalizovan u Austriji. Hocemo li sada za svakog drzavljanina svake drzave deset generacija unazad kopati odakle je da bi se mogli izvuci neki zakljucci koji, naravno, veze sa pamecu nemaju? ka 071 "18-godišnji Emrah I., austrijski državljanin rođen u Bosni i Hercegovini." Šta tu ima nejasno?

Lijepe riječi su ukras

***

Srb IN

***

/ Najnovije