Joe Biden objavio bizarnu fotografiju na društvenim mrežama: "Sve je onako kako smo isplanirali"

4
Radiosarajevo.ba
Joe Biden objavio bizarnu fotografiju na društvenim mrežama: "Sve je onako kako smo isplanirali"
Foto: X.com / Bizarna objava Joe Bidena na društvenoj mreži X

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Joe Biden oglasio se na svom službenom profilu na društvenoj mreži X s jednom bizarnom fotografijom.

Naime, može se vidjeti Joe Biden sa svijetlećim, crvenim očima, uz poruku: "Sve je onako kako smo isplanirali." 

Mnogi su se pitali za razlog ovakve objave, ali je ubrzo razjašnjeno o čemu se radi - Biden je komentarisao Super Bowl, odnosno finale sezone američkog fudbala, u kojem su, nakon produžetka, Kansas City Chiefsi došli do pobjede nad San Francisco 49ersima. 

Pogledajte kako su radnici KJKP Rad dizali parkirana vozila ispred kontejnera

Pogledajte kako su radnici KJKP Rad dizali parkirana vozila ispred kontejnera

Sve je, kako je objašnjeno, povezano s objavom na TikToku, gdje je američki predsjednik otvorio svoj profil nedavno. Pitali su ga nekoliko pitanja o Super Bowlu, a posebno je bilo interesantno posljednje.

U odgovoru na pitanje da li je 'meč namješten zbog Taylor Swift', Biden je rekao: "Bit ću u mnogo problema ako vam odgovorim." 

Ovo je referenca na popularnu pjevačicu Taylor Swift, koja je u vezi s jednim od igrača Kansas City Chiefsa, Travisom Kelceom.

Na društvenim mrežama su mnogi pisali da je "sezona namještena", jer su u finalu završili Chiefsi, tim partnera od megapopularne pjevačice. Naravno, korisnici društvenih mreža su odmah 'skočili' na priliku da pričaju o navodnoj 'teoriji zavjere', imponirajući NFL-u da su sezonu namjestili kako bi veći broj ljudi gledao finalni meč, upravo zbog Swift.

Tako je jedna šala s američkim predsjednikom, odnosno timom koji vodi njegove društvene mreže, postala svjetska vijest. 

@bidenhq

lol hey guys

♬ Fox nfl theme - Notrandompostsguy

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije