Usher s gostima priredio spektakl na Super Bowlu, ali je svu pažnju 'ukrala' Taylor Swift

0
Radiosarajevo.ba
Usher s gostima priredio spektakl na Super Bowlu, ali je svu pažnju 'ukrala' Taylor Swift
Radiosarajevo.ba / Usher

Poluvrijeme Super Bowla godinama je već sinonim za veliki muzički spektakl. Na ovogodišnjem je nastupio pjevač Usher sa svojih nekoliko najvećih hitova.

Nastup je trajao 13 minuta, a uz njega se pojavilo i nekoliko gostiju.

Pjevač je svoj nastup otvorio s pjesmom Caught Up nakon čega je nastavio sa svojim najvećim hitovima.

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Na pjesmi My Boo mu se pridružila Alicia Keys koja je usto izvela i pjesmu If I Ain't Got You, a posebnu pozornost privukao je crveni klavir, kao i njena crvena haljina.

U jednom trenutku su Usher na pozornici pojavio u blještavom outfitu. Američka kantautorica H.E.R. je na pozornicu u Las Vegasu došla sa svojom gitarom, još pjevača i plesačima - na rolama. Usheru se pridružio i Will.I.Am iz Black Eyed Peasa te su izveli pjesmu OMG.

Cijeli nastup završio je pjesmom Yeah na kojoj su gostovali Lil Jon i Ludacris.

Usprkos glasinama, Justin Bieber nije bio Usherov gost. No, Justin je ipak prisustvovao finalu te je jednog od svojih prvih saradnika i nekadašnjeg mentora bodrio s tribina u društvu supruge Hailey.

Kako to biva i ova je večer vrvjela slavnim gostima pa su tako svoje mjesto na tribinama našli i Jay Z s kćerkama Blue Ivy i Rumi, Leonardo DiCaprio, Martha Stewart, Paul Rudd, Lana Del Rey te Blake Lively, koja je večer provela u društvu prijateljice Taylor Swift.

Upravo je Swift bila ta koja je "ukrala" show. Za one koji nisu upućeni u svijet američkog fudbala, novi odabranik popularne pjevačice Travis Kelce član je momčadi prvaka Kansas City Chiefsa te među obožavateljima ovog sporta uživa zvjezdani status.

Kladionice su spremno prihvatile interes koji izaziva par pa su tako ponudile i opklade na to hoće li Kelce iskoristiti priliku i pred milionskim auditorijem zaprositi Swift na Super Bowlu. Premda je visok udio korisnika smatrao kako će do toga doći, njihove prognoze se nisu obistinile. No, manija je išla toliko daleko da ste se mogli kladiti i na to kako će pjevačica upravo na Super Bowlu obznaniti svoju prvu trudnoću…

Do toga nije došlo, no obožavatelji nisu ostali uskraćeni za slavljenički poljubac. Ako govorimo o muzičkoj industriji, ovo je trebala biti Usherova velika večer. Ipak, sudeći prema interesu društvenih mreža i zauzetim medijskom prostoru, sasvim je jasno kako mu je Taylor oduzela pažnju.

U službenom programskom dijelu finala Super Bowla nastupali su i Reba McEntire koja je izvela američku himnu te Post Malone koji je iznio sjajnu izvedbu pjesme America the Beautiful. Također, gledatelji su imali priliku čuti pjesmu Lift Every Voice and Sing u izvođenju Andre Day.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije