Izjava visokog predstavnika EU odjeknula svijetom: "Vlada Izraela je finansirala Hamas!"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja1

Pa to sam ja rekao kad se desio sedmi, platio im Netanjahu da ovo urade i to kad je festival. Oni uzeli lovu i uvalili naivce da ubijaju a sad palestinci ispastaju, nikad pameti nece doci

Mirko

Isto tako je Alija gadjao svoje, pa optuzivao Srbe. Ali dzaba, osta u fildzan drzavi tj 23% BiH.

Pa sta ja ovdje trubim cijelo vrijeme??

Hamas je alatka u rukama Izraelaca. Kad god treba da zapale, potpale, Hamas izvede neki napad, a onda Zidovi udare i raspale iz svih kalibara....

Mex

Znamo mi to svi nismo ćoravi

bbjnjnjnjknjklnjlknjk

Hamas je osnovan od muslimanskog bratstva kojeg su osnovale britanske službe. Da, istog onog muslimanskog bratstva koje je osnovalo sda i sa erdoganom drže četiri prsta. E sada svi oni su anglocionisti koji uništavaju svoj i sve druge pravdoljubive narode i sisteme. Elem hamas je podmukla podvala palestinskom narodu kao što je sda podvala srpskom narodu islamske veroispovesti.

Gost

Takve i slične situacije se događaju svugdje u svijetu. Sjetimo se da su zapadni moćnici pomogli Dodiku da osvoji vlast u Republici Srpskoj uz odobravanje Bošnjaka jer se tako SDS skida s vlasti. A sada bi ga Bošnjaci javno objesili.

Isto je i sa Hrvatskom i Srbijom

One su finansirale separatisticke pokreta *****e i *****ke u Bosni kao jugoslovenske nacije!

Zbor

One su finansirale separatisticke pokreta *****e i *****ke u Bosni kao jugoslovenske nacije! ka Isto je i sa Hrvatskom i Srbijom . Politicarima Hrvatske treba jasno kazati da dignu ruke od Bosne i od BH hrvata, jer to nije njihovo iseljenistvo. To je domicilno katolicko stanovnistvo Bosne pohrvaceno pravljenjem NACIJA novotvorene Kraljevine SHS. Hrvatima su proglaseni samo zato sto su katolici. Ne poticu iz Hrvatske niti su im vecinski pretci slaveni. Nema Kraljevine ni Jugoslavije. Ne moze Hrvatska skrbiti o Bosanskim katolicima. To je drsko i neprimjereno mijesanje u unutarnje stvari BiH i ugrozavanje njenog suvereniteta. Stanovnistvo BiH mora imati SVOJU NACIJU i suvereni drzavu.

Gost

. Politicarima Hrvatske treba jasno kazati da dignu ruke od Bosne i od BH hrvata, jer to nije njihovo iseljenistvo. To je domicilno katolicko stanovnistvo Bosne pohrvaceno pravljenjem NACIJA novotvorene Kraljevine SHS. Hrvatima su proglaseni samo zato sto su katolici. Ne poticu iz Hrvatske niti su im vecinski pretci slaveni. Nema Kraljevine ni Jugoslavije. Ne moze Hrvatska skrbiti o Bosanskim katolicima. To je drsko i neprimjereno mijesanje u unutarnje stvari BiH i ugrozavanje njenog suvereniteta. Stanovnistvo BiH mora imati SVOJU NACIJU i suvereni drzavu. ka Zbor Stanovništvo BiH ima dvije nacije i treću u nastajanju. Kako bi se po tebi zvala ta nadnacija u BiH? Jugo unitaristi su htjeli da svi budemo JUGOSLAVENI pa se Jugoslavija raspala prije nego je ta hibridna nacija utemeljena. Puca te kriza identiteta ali ti ne mogu pomoći. Nacije se stvaraju stoljećima a ne jednim sijelom u podrumu hotela.

Kauzalitet

Stanovništvo BiH ima dvije nacije i treću u nastajanju. Kako bi se po tebi zvala ta nadnacija u BiH? Jugo unitaristi su htjeli da svi budemo JUGOSLAVENI pa se Jugoslavija raspala prije nego je ta hibridna nacija utemeljena. Puca te kriza identiteta ali ti ne mogu pomoći. Nacije se stvaraju stoljećima a ne jednim sijelom u podrumu hotela. ka Gost Dok se BiH i CG ne oslobodi NACIJA Kraljevine SHS (lazni konstitutivni narodi), nece se zavrsiti raspad JU, niti ce biti mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu. Kraljevina SHS sa 3 nacije je opak velikodrzavni krizarski projekat, uzrok ratova, nestabilnosti, pogroma i progona na Balkanu u XX vijeku! Sve na bazi krsta i jezika. Drzava Bosna, nacija Bosanska!

/ Najnovije