Historičarka tvrdi: I Lenjin bi oštro osudio Putinov napad na Ukrajinu

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

***

***

Putin i Rusija ce pobijedit! To je ocito.

A vi placite i mrzite, to je sve sto znate, za boljeg niste i necete nikad ni bit.

***

***

Rusiju su napali Amerikanci, podrzani od strane

Koga pobijediti, ko je Rusiju napao, ko ovdje koga mrzi o čemu ti? ka Gubiš se ....................njihovih vazala, a sve u cilju destabilizacije iste i usputno uspostavljanja novog Izraela. Citaj, uci, informiraj se.... zalosno djelujes. Samo neznanje i mrznja.

***

***

***

***

Sendvič brigada

....................njihovih vazala, a sve u cilju destabilizacije iste i usputno uspostavljanja novog Izraela. Citaj, uci, informiraj se.... zalosno djelujes. Samo neznanje i mrznja. ka Rusiju su napali Amerikanci, podrzani od strane Najjače rusko oružje su radio Sarajevo parizeraši iz Niš. Oni se kuže u sve vrste oružja, vojnu taktiku, ekonomiju, povijest itd.

Ono

A vi placite i mrzite, to je sve sto znate, za boljeg niste i necete nikad ni bit. ka Putin i Rusija ce pobijedit! To je ocito. Sta se nisu ukrajinci smrzli jos lani, velicanstvena crvena armija zauzela odesu vec 15 puta a mi jedemo hrcke vec 2 godine?

/ Najnovije