Glumica pala sa osmog sprata zgrade: Na zabavi punoj droge i alkohola izgubila život

2
Radiosarajevo.ba
Glumica pala sa osmog sprata zgrade: Na zabavi punoj droge i alkohola izgubila život
Foto: East 2 West / Evegenia Simonova

Evgenia Simonova (37) je svoj odmor na Tajlandu zavšila na najtragičniji način poslije jedne zabave.

Naime, manekenka i glumica filmova za odrasle je nakon posjete jedne tajlandske zabave, pala sa balkona osmog sprata hotela u kojem je odsjela.

Kako navode izveštaji, mlada Ruskinja je imala otvorene naloge na sajtu za odrasle i bila je vrlo aktivna po svim društvenim mrežama čak i neposredno prije smrti.

Vučić poražen: Tražio saveznike u UN-u da 'sruši' rezoluciju o genocidu, pa priznao da nije uspio

Vučić poražen: Tražio saveznike u UN-u da 'sruši' rezoluciju o genocidu, pa priznao da nije uspio

Ona je nakon pada zadobila ozbiljne povrede glave, a noge su joj pronađene u potpunom rasulu nakon pada, prenosi britanski The Sun.

"Hej, ja sam vaš web model, i drago mi je da mogu da vam pokažem svoju sobu", izjavila je ona u jednom od svojih poslednjih videa.

Pronađena droga - undefined

Foto: Viralpress: Pronađena droga

Simonova je bila porijeklom iz Novograda u Rusiji, ali se nedavno preselila u Moskvu. Ona je na Tajland otputovala 25. maja a njeno tijelo je pronađeno u utorak u jutarnjim satima.

Nakon ovog incidenta, još jedna Ruskinja Natalija Kosenkova je privedena zajedno za dvojicom muškaraca jer su prema nezvaničnim saznanjima koristili dorgu. U policijskom izvještaju navodi se da se radi o žurci prepunoj seksa, droge i alkohola.

Prema Natalijinim riječima, oni to večer nisu koristili nikakva opojna sredstva niti si konzumirali seksualne odnose uprkos dokazima gdje su pronađeni kondomi kao i izmrvljeni kanabis.

Takođe, prema tvrdnji ove djevojke, ona nije poznavala Simonovu prije žurke. Zatim je dodala:

"Ja sam ovdje samo turista koji živi 5 meseci, a to je bila obična žurka".

Gnereal policije Sermphan Sirikhon je izjavio kako njegov ured sumnja na tri stvari, ili je bio nesretan slučaj, samoubistvo ili ubistvo. A potpukovnik je izjavio:

"Vjerujemo da je bio nesretan slučaj i da je djevojka pala zureći kroz prozor. Međutim, moglo bi u pitanju da bude i ubistvo. Mi smo sad usred ispitivanja svih koji su bili na žurci", istakao je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije