Atraktivna manekenka izazvala bijes u Dubaiju zbog fotografija

4
Radiosarajevo.ba
Atraktivna manekenka izazvala bijes u Dubaiju zbog fotografija
Instagram / Luana Sandien 1

Brazilska Playboyeva manekenka Luana Sandien kritikovana je zbog poziranja u toplesu usred pustinje u Dubaiju tokom vikenda.

Ova 27-godišnja manekenka skinula se polugola na pješčanim dinama i na svom Instagramu objavila seriju fotografija, noseći samo bijele otvorene pantalone i maramu.

Fotografije su naišle na brojne i ozbiljne kritike u Dubaiju, pa čak i njenih fanova koji smatraju da je ovaj put pretjerala.

No, ona tvrdi da nije mislila nikoga osramotiti i da je prekrila grudi rukama kako bi izbjegla vrijeđanje stanovnika Dubaija, navodi Daily Star.

Luana Sandien 2 - undefined

Instagram: Luana Sandien 2

Luana je dodala i da su fotografije pustinje s toplesom najbolje fotografije koje je ikada snimila.

Ona je rekla:

"Bila je to jedna od najboljih slika koje sam ikad snimila, ali nisam htjela nikoga uznemiriti. Pazila sam da rukama pokrijem grudi, znajući da je u ovoj zemlji zabranjeno biti gol, a unatoč tome prijete mi".

Zbog konzervativne prirode Dubaija, golotinja nije dozvoljena, a sunčanje u toplesu, na primjer, smatra se javnom nepristojnošću i može dovesti do hapšenja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije