U vrhu svjetskog modnog trenda: GlamWood u Milanu i Dubaiju

PROMO
U vrhu svjetskog modnog trenda: GlamWood u Milanu i Dubaiju
Foto: Glam Wood / Novi proizvodi

GlamWood brend u protekle dvije godine kreirao je proizvode od drveta koji su svojom kvalitetom i dizajnom zadovoljili ukuse svjetskih i evropskih dizajnera kao i ljudi iz svijeta mode.

Novi proizvodi - undefined

Foto: Glam Wood: Novi proizvodi

Na poslovnoj konferenciji početkom ove godine, GlamWood je predstavio svoje proizvode bh. tržištu i tako oduševio naše bosanke.

Već u februaru, na sajmu u Milanu, predstavili su svoje drvene torbe, drvene kravate kao i ostali drveni asesoar iz svoje kolekcije.

Na sajmu su ostvarili dobre kontakte za saradnju u narednom periodu i ono čime se mogu pohvaliti je da su se sa svojim unikatnim proizvodima istakli među mnogobrojnim izlagačima i posjetiocima.

U Milanu, centru mode, plijenili su pažnju drvenim torbama, drvenim kravatama, drvenim mašnama, drvenim ogrlicama, drvenim narukvicama, drvenim prstenjem, drvenim satovima i drvenim naočarama.

Novi proizvodi - undefined

Foto: Glam Wood: Novi proizvodi

Ono što ističu je da su torbe lagane, rađene od specijalnog drvenog materijala, pažljivo dizajnirane te namijenjene za različite prilike i ukuse.

Adis Alihodžić, vlasnik firme Alibeg doo Sarajevo, u čijem je vlasništvu GlamWood brend, ističe da će u narednom periodu u svom proizvodnom programu razvijati proizvode koji će svojim dizajnom i kvalitetom zadovoljiti tržište mode kako kod nas tako i u Evropi i svijetu.

Osim prezentacije na tradicionalnom i prestižnom sajmu mode u Milanu, svoje proizvode, pod brendom GlamWood, prezentovat će na sajmu u Dubaiju početkom maja.

GlamWood je za sve vas pripremio i nagradne igre. Više detalja na stranicama društvenih mreža Instagram i Facebook.

Novi proizvodi - undefined

Foto: Glam Wood: Novi proizvodi

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije