Beckham pozirao sa majkom i punicom, ali su svi gledali u njegove čarape

Radiosarajevo.ba
Beckham pozirao sa majkom i punicom, ali su svi gledali u njegove čarape
Foto: Instagram / David Beckham sa majkom i punicom

Victoria Beckham je na Sedmici mode u Londonu predstavila novu kolekciju, a najveću podršku iz prvog reda pružala joj je njena porodica. Na Instagramu je objavila fotografiju svog supruga Davida sa majkom i svekrvom, a fanovi su se okomili na njegove čarape. I to sa dobrim razlogom.

Naime, uvek odlično stilizovani Beckham, ovog puta je napravio opasan modni zločin i uz crne lakovane cipele i teget odijelo nosio snježno bijele čarape, navodi portal Žena.

U komentarima su se svi odmah okomili na njega i čudili se ovom modnom kiksu, a javili su se i oni koji su stali na njegovu stranu i rekli da su bijele čarape "old school".

Osim supruga, majke i svekrve, Vctorijinu reviju su iz prvog reda pratila i njena djeca.

"Tako sjajan dan. Jako sam zahvalna na svojoj porodici i Vog magazinu što su me uvijek podržavali na ovom putu. Puno poljubaca", napisala je Victoria ispod fotografije svoje porodice.

Ono što su mnogi primijetili jeste da je Harper nosila haljinu s potpisom njene majke, što je potvrdila i Victoria, rekavši da je Harper prvi put nosila "couture" kreaciju.

Inače, modna kuća Victoria Beckham bilježi u prošloj godini gubitak od oko 12 miliona funti, iako je David uložio 25 miliona funti kako bi podržao firmu, a Victoria je morala da otpusti nekoliko radnika, između ostalog i svog vozača, pa se sada vozi sama ili zove taksi. Ipak, sudeći po izbacivanju nove kolekcije, čini se da bivša Spajsica ne planira tako lako da odustane od svoje ljubavi - mode, piše portal Žena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije