Snimanje erotskog kalendara pošlo po zlu: Na manekenku skočila dva leoparda

1
Radiosarajevo.ba
Snimanje erotskog kalendara pošlo po zlu: Na manekenku skočila dva leoparda
Foto: News flash / Jessica Leidolph

Leopard je napao 36-godišnju manekenku za vrijeme fotoseanse koja je krenula u krivom smjeru u "domu umirovljenika" za cirkuske životinje na istoku Njemačke, piše BBC.

Žena, koju su opisali kao ljubiteljicu životinja i fotomodel, zadobila je ozbiljne ozljede glave u ograđenom prostoru koji je dom dvojici leoparda, Troyu i Parisu.

Policija je potvrdila da je manekenka prebačena u bolnicu, ali je istovremeno umirila javnost opovrgavajući prvotnu informaciju da je jedan leopard nakon incidenta pobjegao.

Doktorica Larisa Čorda: Zašto su emocije jako važne za plodnost

Doktorica Larisa Čorda: Zašto su emocije jako važne za plodnost

Vlasti okruga Burgenland u njemačkoj saveznoj pokrajini Saska-Anhalt su objavile da nije bilo opasnosti za širu populaciju, a u međuvremenu je pokrenuta istraga o okolnostima incidenta u "domu umirovljenika" za cirkuske životinje u Nebri, piše Jutarnji.hr.

Njemački tabloid Bild je žrtvu imenovao kao Jessicu Leidolph. Nije jasno što se tom prilikom snimalo i tko je organizirao snimanje, ali Bild je o ovoj gospođi svojevremeno izvještavao da se bavi snimanjem erotskih kalendara u društvu životinja. Prema web stranici Jessice Leidolph, ona posjeduje konja, mačke, golubove i papige.

Vlasnica lokacije na kojoj se napad dogodio je odbila komentirati ovu situaciju, ali prema informacijama na njezinoj internetskoj stranici životinje iz doma za umirovljene cirkuske životinje su se pojavljivale u filmovima, TV emisijama i reklamama, od 'Igre prijestolja' do BMW-ovih reklamnih spotova. Troy i Paris su se pojavili i u reklami za plazma televizore.

Lokalni veterinari su baš ovaj mjesec provjerili kakvi su životni uvjeti životinja i njihovo ponašanje u ovom domu, doznaje se od lokalnih vlasti.

Aktivistička skupina za prava životinja Peta je na napad reagirala apelom da se velike mačke čuvaju jedino u službenim centrima za zbrinjavanje gdje ih se ne može koristiti u komercijalne svrhe, piše BBC.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije