Poznata manekenka zaprepastila fotografijama: "Šta reklamira? Izgladnjivanje?"

0
Radiosarajevo.ba
Poznata manekenka zaprepastila fotografijama: "Šta reklamira? Izgladnjivanje?"
Foto: Jutarnji.hr / Ludi Delfino

Brazilska manekenka, 36-godišnja Ludi Delfino, koju redovno možemo vidjeti na modnim pistama, a surađivala je i s velikim brendovima kao što su Victoria's Secret, Target, TJ Maxx, Forever 21 te mnogi drugi šokirala je javnost svojom pojavom.

Zašto?

Ova manekenka i holistička trenerica koja je krasila naslovnice časopisa kao što su GQ magazine, Genlux, The Atlanta i Miami Magazine dan je provela na kalifornijskoj plaži, pozirajući u različitim bikinijima na obali Pacifika.

U Santa Monici je bila u društvu kolegica i prijateljica, među kojima je bila i njena mnogo poznatija sunarodnjakinja Alessandra Ambrosio. Osim senzualnog poziranja uz ocean, manekenke su u oskudnim kupaćim kostimima pozirale i igrajući odbojku na pješčanoj plaži, piše Jutarnji.

Iako prizor atraktivnih manekenki u vrućim bikinijima nikoga nije ostavio ravnodušnim, mnogima je pogled pobjegao upravo na Ludi. No ne zbog seksepila, već zbog brige.

Naime, na paparazzo fotografijama Ludi izgleda ispijeno i ekstremno mršavo, pa su se mnogi zabrinuli za njezino zdravstveno stanje. Izgleda vrlo slabašno i krhko.

Mnogi se u komentarima pitaju i šta ona u takvom stanju reklamira?

"Snima li reklamu za izglađivanje", pitaju se, budući da njezino fizičko stanje odašilje apsolutno pogrešnu, čak i zabrinjavajuću poruku o tjelesnim proporcijama.

Podsjetimo, osim što je manekenka i trenerica, Ludi je i uspješna poslovna žena koja je odlučila zaraditi upravo na kupaćim kostimima, a ranije se hvalila utreniranom, utegnutom figurom.

"Ljudi misle da imate lak posao, ali zapravo je često jako teško", rekla je Ludi jedne prilike. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije