SAD / Držali se za ruke: Bračni par preminuo od korone u razmaku od minute

28. 09. 2021. u 11:14:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Cal (59) i Linda (66) Dunham iz Michigana preminuli su u nedjelju, objavili su njihovi rođaci.

Osjećali su se loše početkom mjeseca, tokom kampiranja, ispričala je njihova kći Sarah Dunham.

"Otac me nazvao prije kampiranja i rekao da se ne osjeća najbolje, ali da misli da je riječ o sinusima. Onda se i mama požalila i rekla da je od njega pokupila prehladu", ispričala je kći za Fox17.

Treći dan rekli su joj kako moraju ići jer se ne osjećaju dobro. Za nekoliko dana su završili u bolnici, a potom i na respiratorima.

U nedjelju su ljekari obavijestili obitelj da ne mogu više puno toga učiniti. Calov krevet su potom odvezli u Lindinu sobu. Umrli su jedno pored drugog, držeći se za ruke. Cal u 11.07, Linda u 11:08.

I on i supruga cijepljeni su protiv COVID-a još u maju. Time su se tad pohvalili i na društvenim mrežama i zaradili brojne čestitke. Mediji pišu kako su imali zdravstvenih problema i prije korone.

Njihova kći rekla je kako su Cal i Linda u životu sve radili zajedno, išli u crkvu, na izlete, uživali su u svojoj obitelji, unucima...

"Njihova ljubav, koju su pronašli nakon prethodnih brakova, bila je fantastična. Bili su ljudi koje biste pogledali i pomislili da želite biti takvi kad ostarite, da želite takvu ljubav u njihovim godinama", rekla je Sarah, piše Dnevnik.hr.

"Ona se uvijek šalila, govorila mu 'ti ćeš otići prije mene, ali ja ću te slijediti, obećavam'. I zaista ga je slijedila", ispričala je kći.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (6)