Posljednje zbogom Anji (23) porodilji koja je preminula od koronavirusa

0
Radiosarajevo.ba
Posljednje zbogom Anji (23) porodilji koja je preminula od koronavirusa
FOTO: Arhiv / Porodilja Anja

Na novom Pazarskom groblju u Pirotu, u prisustvu rodbine i mnogobrojnih prijatelja sahranjena je porodilja koja je imala 23 godine, a preminula je prije tri dana u niškoj bolnici.

Ona je na svijet donijela djevojčicu, da bi joj se stanje jučer ujutru naglo pogoršalo zbog koronavirusa, te je, nažalost, preminula.

Iza nje je ostao neutješni suprug i beba, koja nije pozitivna na COVID-19, ali i njeni roditelji i prijatelji koji još uvijek ne mogu da povjeruju da se ovo desilo.

Nova informacija iz Vodovoda: Danas bi bez vode moglo ostati još nekoliko sarajevskih ulica

Nova informacija iz Vodovoda: Danas bi bez vode moglo ostati još nekoliko sarajevskih ulica

Kako prenose srbijanski mediji, ona je često bila višena u Pirotu u jednom kafiću, a poznata je bila po tome jer je uvijek bila dobro raspoložena i spremna na razgovor.

Mnogi je znaju i kao studenta niškog Ekonomskog fakulteta.

Iz pirotske Bolnice je u Niš dopremljena bez ikakvih ginekoloških problema, a porođaj u devetom mjesecu u niškom UKC je urađen carskim rezom, kako bi se smanjio pritisak na unutrašnje organe.

Zdravstveno stanje joj je bilo dobro do jučer ujutro, kada se naglo pogoršalo. Nisu pomogle ni reanimacije, ni druge procedure savremene medicine, a ljekari i osoblje Kilinike su veoma teško podnijeli smrt ove mlade žene.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije