Biden zaprijetio Rusiji: Napadnete li Ukrajinu...

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

V

E samo još jednom ako napadnete mi ćemo se naljutiti.

J

Huskate Ukrajinu na Rusiju radi vasih interesa. Necete vi ratovati s Rusijom, sanse nema. Vi ste bolesna nacija koja stalno negdje zakuhava, od postanka vase drzave vjecito nekoga gurate u ratove. Bolesni ste.

dP

Ne zna se koja je veća budala, ona koja takvo nešto izjavljuje ili onaj ko mu vjeruje. Komičar vodi državu a niti situacija, niti njegovi potezi nisu nimalo smiješni.

Historija

„Snaga Rusije može biti potkopana samo ako se od nje odvoji Ukrajina. Oni koji žele to da urade, ne samo da ih moraju odvojiti, već Ukrajinu moraju suprotstaviti Rusiji, zakrviti dva dela jednog naroda i gledati kako brat ubija brata. Da bi to ostvarili potrebno je pronaći i odgojiti izdajnike među nacionalom elitom i uz pomoć njih izmeniti samosvest jednog dela velikog naroda do takvog nivoa da mrze sve rusko, da mrze svoj rod, a da to ni ne znaju. Ostalo će učiniti vreme.“ Oto fon Bizmark (1815-1898) – nemački kancelar. Ovo se moze primeniti i na Srbiju, Jugoslaviju

/ Najnovije