Zorana Milanovića u Cetinju dočekali uz najviše državne počasti

Radiosarajevo.ba
Zorana Milanovića u Cetinju dočekali uz najviše državne počasti
Foto: Screenshot / Zoran Milanović u Crnoj Gori

Zoran Milanović, novoizabrani predsjednik Hrvatske, doputovao je na Cetinje, a uz najviše državne počasti ga je u ovoj staroj crnogorskoj prijestolnici dočekao predsjednik Milo Đukanović.

Ono što je interesantno jeste činjenica da je Milanović u dvodnevnu posjetu Crnoj Gori, u koju je pozvan upravo na poziv Mila Đukanovića, doputovao brodom u luku Tivat odakle se zaputio prema Cetinju.

"Predsjednici država Crne Gore i Hrvatske će nakon susreta i zvaničnog sastanka uz prisustvo delegacija, dati izjave za javnost", ranije je objavljena informacija iz kabineta Đukanovića.

Za vrijeme ovog bilateralnog susreta Milanović i Đukanović će obići Muzej kralja Nikole na Cetinju, a narednog dana će ispred katedrale Svetog Tripuna u Kotoru biti prisutni na tradicionalnom kolu Bokeljske mornarice te će posjetiti Katedralu i Kotorsku biskupiju.

Milanović će se susresti i s predsjednikom Skupštine Ivanom Brajovićem i premijerom Duškom Markovićem, a i predstavnicima hrvatske zajednice u Crnoj Gori.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije