Znate li koliko MUP Srbije dnevno dobije prijava da je viđen Matej Periš

0
Fena
Znate li koliko MUP Srbije dnevno dobije prijava da je viđen Matej Periš
Foto: Telegraf.rs / Nenad i Matej Periš

Potraga za Matejem Perišem, koji je u Beogradu nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine još traje, a uz policiju u potrazi sudjeluju i građani koji su i na društvenim mrežama napravili grupe posvećene potrazi.

Miloš Stanimirović iz odjeljenja za potrage MUP-a Srbije navodi da na dnevnoj razini dobiju oko desetak prijava ili dojava da je Matej Periš negdje viđen.

"Apsolutno smo dužni da odreagiramo o na svaku prijavu. Mi svaku dojavu provjerimo, ali do sada nismo došli ni do kakvih novih saznanja na takve dojave", objašnjava Stanimirović.

Tri jutarnje navike koje trebate promijeniti da biste izgubili kilograme

Tri jutarnje navike koje trebate promijeniti da biste izgubili kilograme

Po njegovim riječima, od dana kada je podijeta prijava o nestanku hrvatskog državljanina Mateja Periša traga se za njim.

Utvrđena je, kaže, trasa kretanja, kako samog Mateja, tako i društva s kojim je on došao u Beograd iz Zagreba. Izvršene su terenske provjere apartmana u kojima su oni boravili, mjesta koja su posjećivali i lokala, prenose Novosti. rs.

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin naveo je da srpska policija provjerava sve informacije u vezi s Perišem, a hrvatski MUP je priopćio da ništa ne ukazuje da je nestanak Mateja povezan s nasiljem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije