Užas u Hrvatskoj: Njemački državljanin uhvaćen kako u vodenom parku kamerom snima djecu

5
Radiosarajevo.ba
Užas u Hrvatskoj: Njemački državljanin uhvaćen kako u vodenom parku kamerom snima djecu
Foto: FAH / Hrvatska policija, Ilustracija

Istarska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 33-godišnjeg njemačkog državljanina koji je u Rovinju zatečen da u vodenom parku podvodnom kamerom snima nagu djecu, zbog čega je priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, izvijestila je u nedjelju istarska policija.

Kako se navodi u policijskom izvješću, djelatnici zaštitarske kompanije su u četvrtak oko 15 sati u turističkom objektu na području Rovinja zatekli njemačkog državljanina kako u vodenom parku podvodnom kamerom snima nagu djecu.

Policijski službenici uhitili su 33-godišnjaka te su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretrage njegovog automobila i motocikla, kojom prilikom su pronašli i oduzeli računalo, memorijske kartice i kameru, dok su pretragom kamere s kojom je snimao djecu pronađeni inkriminirajući sadržaji. 

Jeste li primijetili zelenu lampicu na svom Android uređaju? Moguće je da vas neko špijunira

Jeste li primijetili zelenu lampicu na svom Android uređaju? Moguće je da vas neko špijunira

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u petak poslijepodne priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, piše Hina. 

"Takva kriminalistička istraživanja pokazuju da su djelatnici koji rade u turističkim objektima sve više osviješteni o toj problematici te odmah reagiraju kada zamijete sumnjivo ponašanje, što omogućuje policiji promptno postupanje i privođenje počinitelja", naglasili su iz istarske policije. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije