Uhapšen mladić koji je ubio 17-godišnjakinju

Radiosarajevo.ba
Uhapšen mladić koji je ubio 17-godišnjakinju
Nakon što je u ponedjeljak ujutro u blizini željezničkog kolodvora u Koški, Hrvatska, pronađeno tijelo sedamnaestogodišnje djevojke, danas je hrvatska policija objavila kako su pronašli njenog ubicu.

Policija je privela M.Š. (23) zbog sumnje da je ubio 17-godišnju Anu B. 

Na konferenciji za novinare u utorak u podne izjavili su kako sumnjaju da je mladić šestog novembra nakon kraće verbalne rasprave djevojku usmrtio s više ubodnih rana uslijed kojih je preminula.

Utvrdili su da su mladić i djevojka bili u određenoj vezi, a da je motiv ubistva vjerovatno ljubomora. Policija je rekla da će mladić (23) danas biti priveden i da će ga teretiti za teško ubistvo za koje je zakonom propisana kazna od najmanje deset godina zatvora ili kazna dugotrajnog zatvora. Policija je rekla da su sami otkrili osumnjičenog i da se on nije sam predao. Policiji dosad nije bio poznat.

Djevojka je izbodena nožem i ostavljena da leži cijelu noć. Ubijena je imala više od desetak ubodnih rana u gornjem dijelu tijela. Smrtonosan je bio rez na vratu, piše 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije