U Hrvatskoj od COVID-a preminuo 20-godišnjak

0
Radiosarajevo.ba
U Hrvatskoj od COVID-a preminuo 20-godišnjak
Foto: EPA-EFE / Ilustracija

Jučer od 13 umrlih nijedan nije bio cijepljen, a danas od 15 umrlih njih 12 nije bilo cijepljeno, ali troje koji su bili cijepljeni bili su teško bolesni.

Od troje cijepljenih, njih dvoje je bilo cijepljeno s dvije doze, dok je jedna osoba bila cijepljena jednom dozom.

Među danas umrlima je i 20-godišnjak koji nije bio cijepljen. Još uvijek nisu poznati podaci o tome kakve je je on zdravstvene probleme imao. Prema informacijama koje je saznao Index.hr imao je određeni genetski poremećaj.

Upozorenje: 'Dvije opasne virusne bolesti stižu u Europu, prijeti širenje zaraze i smrtni rizik'

Upozorenje: 'Dvije opasne virusne bolesti stižu u Europu, prijeti širenje zaraze i smrtni rizik'

Preminule su 3 osobe u Klinici za Infektivne Bolesti "Dr. Fran Mihaljević", 52. (Ž), 51 .(M), 56. (M) godište, u KB-u Dubrava 2 osobe, 53. (Ž), 38. (Ž) godište, u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti 2 osobe, 50. (M), 01. (M) godište.

U OB-u Zabok i bolnici hrvatskih veterana 1 osoba, 30. (Ž) godište, u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru 1 osoba, 34. (M) godište, OB-u i bol. branitelja Domovinskog rata Ogulin 1 osoba, 34. (Ž) godište.

U OB-u Bjelovar 1 osoba, 40. (M) godište, u KBC-u Split 1 osoba, 54. (M) godište, u OB-u Šibensko-kninske županije 1 osoba 45. (M), u KBC-u Zagreb 1 osoba, 35. (Ž) godište, u KBC-u Rijeka 1 osoba, 52. (M) godište.

Danas je Stožer objavio kako su dosad u Hrvatskoj od korone umrle 8554 osobe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije