Svjetski prvak imao sudar u Zagrebu: Policija ga pokušala zaustaviti, ali nije uspjela

Radiosarajevo.ba
Svjetski prvak imao sudar u Zagrebu: Policija ga pokušala zaustaviti, ali nije uspjela
Foto: Vecernji.hr / Sudar u Zagrebu

Vozač WRC Croatia Rally i sedmerostruki svjetski prvak u rallyju Sebastien Ogier jutros je nešto prije sedam sati ujutro izazvao lakšu saobraćajnu nesreću na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik.

Kod autobusnog stajališta u Novom Zagrebu sudarili su se BMW i Toyota Yaris, a prvak je navodno bio na putu na početni brzinski ispit te se htio zaustaviti na stanici preko puta Muzeja suvremene umjetnosti.

Pritom je udario bočno u lično vozilo koje je prošlo s lakšim oštećenjima, piše Večernji.hr.

Snimka koja se širi društvenim mrežama pokazuje kako je Ogier skretao u traku u kojoj je bio drugi automobil. U novoj snimci vidi se kako nekonetko iz organizacije pokušava riješiti situaciju s prometnom policijom dok Ogier govori kako mora ići.

Kada je Ogier upalio auto kako bi se odvezao, jedan od policajaca stao je ispred auta i rukama ga pokušao zaustaviti, ali, čini se kako svjetski prvak nije htio čekati.

Policajac ga je jedva izbjegao i izmaknuo se u zadnjem trenutku kada je Ogier krenuo bez obzira na policajca ispred svog auta. Iz zagrebačke policije kratko su potvrdili kako je jutros došlo do sudara dva automobila u kojem je nastala samo materijalna šteta te nije bilo povrijeđenih.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije