Šešelj: Nazvati most i podići spomenik četničkom generalu Draži Mihailoviću

Radiosarajevo.ba
Šešelj: Nazvati most i podići spomenik četničkom generalu Draži Mihailoviću
Nosilac liste Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i kandidat za gradonačelnika Beograda Miljan Damjanović razgovarali su danas sa građanima u Knez Mihajlovoj ulici uoči predstojećih izbora u glavnom gradu Srbije.

Tom prilikom predložili su da most preko Ade ponese ime četničkog generala Dragoljuba Draže Mihailovića, kao i da mu se izgradi spomenik.

"Beograd ima veliki dug prema srpskom generalu. Krajnje je vrijeme da se taj dug oduži i da se Draži Mihailoviću podigne spomenik kakav zaslužuje i da se jedan od gradskih objekata, velikih gradskih objekata, nazove njegovim imenom", rekao je Šešelj.

Šešelj je predložio da to bude most preko Ade.

"Građani Beograda su se već jednom izjašnjavali koje ime da daju mostu. Mi srpski radikali smo bili listom tada da se most nazove imenom Draže Mihailovića. Većina je bila za to i onda su se svi ućutali. Vrijeme je da prekinemo ćutanje, da mostu damo ime generala Dragoljuba Draže Mihailovića, jer to general Mihailović i te kako zaslužuje", istakao je Šešelj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije