Zagreb / Seksitičko upozorenje: Kada ga pročitate imat ćete želju da pozovete autora

04. 01. 2019. u 19:44:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 7

Upozorenje koje je istaknuto u gradskom prijevozu u Zagrebu za vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika u vezi sa konzumiranjem alkohola izazvalo je burne reakcije na društvenim mrežama, piše Blic.rs.

Obavještenje napominje da žene koje konzumiraju alkohol češće stupaju u seksulane odnose nego muškarci, čime je ženski pol etiketiran kao seksualni predator poslije nekoliko čaša.

"Alkohol utječe na seksualni život i reprodukciju.

“Kod muškarca povećava seksualnu želju, ali smanjuje seksualnu moć i erekciju, što rezultira gubitkom samopouzdanja. Dugotrajno djelovanje alkohola oštećuje polne žlijezde, što rezultira seksualnom nemoći i neplodnošću”.

Kod Žena dovodi do neopreznog upuštanja u seksualne odnose sa nepoznatim osobama, poremećaja u menstrualnom ciklusu i trudnoći. Preko posteljice alkohol ulazi u krv djeteta pa može uzrokovati tjelesne nedostatke i mentalnu zaostalost, tzv. fetalni alkoholni sindrom"


Na Twitteru korisnici su bili saglasni da je edukativno upozorenje po ko zna koji put patrijarhalno koncipiran i diskriminira žene opisujući ih kao lakovjerne predatorke bez glave koje ne biraju partnera kad popiju.

NEMA KOMENTARA