"Počivaj u miru u svom nebeskom letu": Ovo je Ivan koji je poginuo u avionskoj nesreći kod Zagreba

4
Radiosarajevo.ba
"Počivaj u miru u svom nebeskom letu": Ovo je Ivan koji je poginuo u avionskoj nesreći kod Zagreba
Foto: Facebook / Ivan koji je poginuo u nesreći

Manji sportski avion marke Cessna pao je u subotu popodne, 25. maja, u u šumi južno od Kerestinca u Zagrebu. U avionu je bilo pet osoba.

Nažalost, u nesreći je jedna osoba izgubila život, dok su tri osobe zadobile teže ozljede i helikopterom su prevezene u Kliničku bolnicu Dubrava.

Od poginule osobe, djelatnike hitne medicinske pomoći, oprostili su se njegovi kolege objavom na Facebook profilu "HITNA UŽIVO 194":

Potvrđeno: Predloženo određivanje pritvora Admiru Arnautoviću Šmrku

Potvrđeno: Predloženo određivanje pritvora Admiru Arnautoviću Šmrku

"U Zrakoplovnoj nesreći koja se jučer dogodila život je izgubio naš dragi kolega i prijatelj Ivan. Ivane, volio si opasan sport volio si svoj posao i pomagati ljudima u nevolji. Nažalost sudbina je htjela da nas napustiš prerano. Počivaj u miru u svom nebeskom letu... Tvoji hitnjaci", navodi se u Facebook objavi.

Za sada nema novih saznanja o nesreći. Istragu provodi Agencija za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu. Kako piše HRT, sve bi moglo potrajati sljedećih nekoliko dana.

U Zrakoplovnoj nesreći koja se jučer dogodila život je izgubio naš dragi kolega i prijatelj Ivan. Ivane , volio si...

Posted by HITNA UŽIVO 194 on Sunday, May 26, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije