Objavljena prepiska i novi jezivi detalji u slučaju Nusretovog ubistva: Izboden čak 22 puta?

2
Radiosarajevo.ba
Objavljena prepiska i novi jezivi detalji u slučaju Nusretovog ubistva: Izboden čak 22 puta?
Foto: Rina, Facebook / Ubijeni Nusret Destanović

Nusret D. (28) pronađen je mrtav u jednom napuštenom bunaru u zaseoku kod Tutina, nakon što je u četvrtak prijavljen njegov nestanak.

Prema policijskom izvještaju, glavni osumnjičeni za ubistvo Nusreta je Sead Z., bivši suprug Rijalde H., s kojom je žrtva, kako se navodi, bila u emotivnoj vezi.

Portal Sandžak danas objavio je jezive prepiske u kojim ubica prijeti Rijaldi H. Poruke su nastale znatno ranije, kada je Rijalda H. bila u svađi sa Seadom Z.

Pčelari iz BiH u borbi za opstanak: Nesreća na pruzi prijeti kolapsom medne proizvodnje

Pčelari iz BiH u borbi za opstanak: Nesreća na pruzi prijeti kolapsom medne proizvodnje

Takođe ovaj portal, objavio je da postoje dokazi da su u noći ubistva Rijalda H. i Sead Z. bili zajedno u jednom restoranu u Novom Pazaru.

"Jedno od vas će otići pod crnu zemlju", napisao je Sead Z. Sead je dalje nastavio: "Ali zadnji se najslađe smije. Vjeruj mi. Vidjećeš šta ću uraditi".

Na šta mu je Rijalda H. odgovorila: "Marš bre."

"Je** mi Nusret Aminu. Jedno od vas dvoje će otići pod crnu zemlju", insistirao je Sead Z, a Rijalda H. je uzvratila: "Neka ti je** Mujesiru."

"Bićeš svjedok kad te pozovem na kameru. Neka je** slobodno", napisao je Sead Z.

Istraga sugeriše da je Nusret bio namamljen u zamku porukom poslatom sa njenog telefona, koju, sumnja se, nije ona poslala.

Imao je 22 uboda nožem. Na kraju je zaklan i bačen u bunar, prenosi Sandžak danas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije