Objavljen snimak incidenta iz Predsjedništva Srbije: Pozivi na tuču i uvrede

2
Radiosarajevo.ba
Objavljen snimak incidenta iz Predsjedništva Srbije: Pozivi na tuču i uvrede
PrtScr / Sukob u Predsjedništvu Srbije

Prvi duel predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa opozicijom dogodio se - na pragu zgrade Predsjedništva Srbije.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ranije je pozvao predstavnike Narodne stranke, Vuka Jermića, Miroslava Aleksića, Borislava Novakovića, Vladimira Gajića i Borivoja Borovića “da dođu da ga ličnuju ako smeju” i da će on sam izaći na kraj sa njima.

Sa tog “događaja” objavljena je najprije jedna fotografija Jeremića i Vučića kako stoje jedan naspram drugog, a sad se pojavio i snimak incidenta.

Kako se čuje na snimku došlo je do velike rasprave, a obezbjeđenje je kazali Vučiću da nije pametna ideja da izađe vani.

Nakon toga predsjednik Srbije je u nekoliko navrata članove opozicije nazivao djevojčicama koje žele da ga linčuju.

Ljudima iz obezbeđenja je bilo neprijatno, počeo je da se dere, počeo je da se unosi u lice, i govorio: ‘Ajde me tuci’. Oko njega obezbeđenje, da sam ga dodirnuo zna se šta bi bilo po službenoj dužnosti. Rekao je gde hoćeš, rekoh: ‘Ajde sad ovde, izađi napolje!’ Nije smeo da izađe napolje, vikao je, psovao je, vređao, pretio“, prepričao je Vuk Jeremić „bliski susret“ sa Vučićem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije