Objavljen snimak incidenta iz Predsjedništva Srbije: Pozivi na tuču i uvrede

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@

To presjednik Drzave, javno poziva svoje gradjane da se tuce protiv njih, skoro je isto pozivao neke iz opzcije Djilasa i jos neke njih isto tako 4-5 a on ko biva sam protiv nih, bez iceg a oni jos da se naoruzaju.!! NO COMENT.!!

Thor

To presjednik Drzave, javno poziva svoje gradjane da se tuce protiv njih, skoro je isto pozivao neke iz opzcije Djilasa i jos neke njih isto tako 4-5 a on ko biva sam protiv nih, bez iceg a oni jos da se naoruzaju.!! NO COMENT.!! ka @ Ja budala. On je meni neidentificiran, a opozicija jos gora. Te Dveri, te ludi Lecic, te Trifunovic, sve ludje od ludjeg. Ko babe na pijaci.

/ Najnovije