Srbijanski mediji o ubistvu porodice Đokić

0
Radiosarajevo.ba
Srbijanski mediji o ubistvu porodice Đokić
FOTO: Arhiv / Porodica Đokić

Ažurirano 7. oktobra 2010. u 22:53: Nakon analize Raskrinkavanja korigiran je naslov teksta - prethodno je stajalo "Novi detalji zločina: Đokići ubijeni sa po dva metka", bez naznake da je riječ o navodima, a ne utvrđenoj činjenici. Portal Radiosarajevo.ba izvinjava se čitateljima i čitateljkama zbog nepotpunih navoda u naslovu.

Porodica Đokić iz Aleksinca, za kojom se danima tragalo ubijena je, najvjerovatnije, sa po najmanje dva metka, tvrde srbijanski mediji.

Ubistvo je, vjerovatno, kako se navodi, izvršeno pištoljem.

Ambasada Irana u BiH: "Izjava ambasadora je pogrešno shvaćena, genocid se osuđuje uvijek i svugdje"

Ambasada Irana u BiH: "Izjava ambasadora je pogrešno shvaćena, genocid se osuđuje uvijek i svugdje"

Podsjetimo, nešto ranije pronađena je jedna čahura kod zapaljenog automobila porodice iz Aleksinca.

Goran Đokić (57) iz Aleksinca, koji je nađen spaljen zajedno sa suprugom Gordanom (56) i njegovom kćerkom Lidijom (25) u jami u ataru sela Moravac, navodno je imao pištolj, a nije isključeno ni da ga je nosio sa sobom.

Nezvanično, policija je prilikom pretresa stana Đokića u Aleksincu pronašla futrolu za pištolj, ali u njoj nije bilo oružja.

Spaljena tijela vlasnika mjenjačnice iz Aleksinca, Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i njihove kćerke Lidije, pronađena su u subotu poslije šest dana od nestanka, u rupi u ataru sela Moravac, a desetak kilometara dalje u selu Tešica bio je njihov automobil Passat, koji je također spaljen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije