Misterij u Srbiji: Nestala cijela porodica

0
Radiosarajevo.ba
Misterij u Srbiji: Nestala cijela porodica
Foto: Privatni album / nestala tri člana porodice iz Aleksinca

Kad sam došla s posla, zvala sam na mobilni, niko se nije javljao ni u radnji. Moja kćerka je otišla u Aleksinac, ništa nije saznala pa smo popodne nestanak prijavili policiji. Stan im je zaključan, nemamo nikakvu predstavu šta je sa njima.

Ovo priča Verica Đokić, rođaka tročlane porodice iz Aleksinca, koja je u nedjelju nestala bez traga!

Zabrinuta žena dodaje da G. Đ., njegova supruga G. Đ. i kćerka L. Đ. nisu pominjali da će ići negdje na ljetovanje ili put, te da im je zbog toga njihov nestanak jako sumnjiv.

Kinezi ostavili predivnu poruku kod murala posvećenog Miroslavu Ćiri Blaževiću

Kinezi ostavili predivnu poruku kod murala posvećenog Miroslavu Ćiri Blaževiću

"Nisu pominjali da će ići na ljetovanje. Telefon je lociran 26. septembra posljednji put na Viber i to je to. Nikada se ranije nije dešavalo ništa slično, uvijek bi se javljali", priča Verica za Telegraf.

Vlasnik mjenjačnice u Aleksincu Goran Đ. (57), njegova supruga Gordana Đ. i ćerka Lidija (25) nestali su 26. septembra, odnosno u nedjelju.

Posljjdnji put viđeni su u nedjelju uvečer kada su bili kod majke G. Đ. na večeri u selu Moravac i krenuli za Aleksinac. Na putu za Aleksinac im se izgubio svaki trag.

Njihov nestanak policiji prijavljen je jučer, budući da se od nedjelje nisu ni javili, niti su bili aktivni na mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije