Riješen misterij: Otkriven identitet žene pronađene na Krku

0
Radiosarajevo.ba
Riješen misterij: Otkriven identitet žene pronađene na Krku
Foto: MUP Hrvatske / Daniela Adamcova

Iako se još čeka potvrda policije, "Potraga" RTL-a u večerašnjoj emisiji otkriva identitet žene koja je u nedjelju 12. septembra pronađena na otoku Krku, na obali u blizini mjesta Čižići, a koja savršeno govori engleski jezik.

Kada je pronađena gospođa se nije mogla sjetiti ni imena ni bilo kakvih drugih osobnih podataka, pa je policija u jednom trenutku i zatražila pomoć građana ne bi li utvrdila njen identitet.

Radi se o Danieli Adamcovoj, Slovakinji koja je u jednom trenutku svoga života bila čak dio celebrity svijeta u Americi, piše RTL

Samir Bekrić više nije sportski direktor FK Željezničara: Dobio je novu funkciju

Samir Bekrić više nije sportski direktor FK Željezničara: Dobio je novu funkciju

Izrađivala je nakit koji je nosila Brigitte Bardot, Barbara Streisand, postava serije "Prijatelji" i mnoge druge slavne osobe.

U jednom je trenutku Adamcova je napustila taj svijet te je završila kao beskućnica. Dvije godine su joj u Americi pomagale razne udruge koje pomažu beskućnicima, da bi 2015. godine otišla u Irsku.

RTL je neslužbeno saznao da je potom putovala Europom i vlakom došla do Hrvatske.

U večerašnjoj emisiji RTL-a u 19:20 sati pogledajte detalje kako je završila u divljini otoka Krka na obali, ozlijeđena, dehidrirana i bez svijesti o sebi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije