:( / Matejev otac ne gubi nadu: Budim se i idem na spavanje s nadom da je živ...

18. 01. 2022. u 16:24:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Nenad Periš, otac mladića Mateja koji je između 30. i 31. decembra nestao u Beogradu, posle još jednog sastanka sa predstavnicima beogradske i hrvatske policije, izjavio je da se potraga nastavlja najvišim intenzitetom.

"Jutros sam bio u kontaktu s istražiteljima u MUP-u Srbije i MUP-u Hrvatske. Rečeno mi je da se sve aktivnosti i dalje provode najvišim intenzitetom, kako u pretraživanju terena na vodi i kopnu tako i u drugim potrebnim istražnim radnjama za rasvetljavanje cijelog slučaja", rekao je Nenad Periš.

I dalje, kazao je ostaje u Beogradu.

"Tu sam u Beogradu, koliko god sam potreban. Pomažem istražiteljima i čekam", kaže otac nestalog Splicanina.

Iako je, kaže, prošlo mnogo dana budi se i odlazi na spavanje s nadom da će pronaći sina život, koiko god ta nada bila mala.

"Budim se i odlazim na spavanje s nadom. Svjestan sam vremena koje prolazi, ali nadu ne gubim. Niti smem niti želim, zbog svoga Mateja. Hvala svima koji rade na ovom slučaju i duboko zahvaljujem svima koji saosećaju i mole", rekao je Matejev otac.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA