Matejev otac ne gubi nadu: Budim se i idem na spavanje s nadom da je živ...

0
Radiosarajevo.ba
Matejev otac ne gubi nadu: Budim se i idem na spavanje s nadom da je živ...
Twitter / Nenad i dalje traga za Matejem Perišem

Nenad Periš, otac mladića Mateja koji je između 30. i 31. decembra nestao u Beogradu, posle još jednog sastanka sa predstavnicima beogradske i hrvatske policije, izjavio je da se potraga nastavlja najvišim intenzitetom.

"Jutros sam bio u kontaktu s istražiteljima u MUP-u Srbije i MUP-u Hrvatske. Rečeno mi je da se sve aktivnosti i dalje provode najvišim intenzitetom, kako u pretraživanju terena na vodi i kopnu tako i u drugim potrebnim istražnim radnjama za rasvetljavanje cijelog slučaja", rekao je Nenad Periš.

I dalje, kazao je ostaje u Beogradu.

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

"Tu sam u Beogradu, koliko god sam potreban. Pomažem istražiteljima i čekam", kaže otac nestalog Splicanina.

Iako je, kaže, prošlo mnogo dana budi se i odlazi na spavanje s nadom da će pronaći sina život, koiko god ta nada bila mala.

"Budim se i odlazim na spavanje s nadom. Svjestan sam vremena koje prolazi, ali nadu ne gubim. Niti smem niti želim, zbog svoga Mateja. Hvala svima koji rade na ovom slučaju i duboko zahvaljujem svima koji saosećaju i mole", rekao je Matejev otac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije