Ljubav: Prodala majčino tele kako bi posjetila momka i kupila mu poklone

Radiosarajevo.ba
Ljubav: Prodala majčino tele kako bi posjetila momka i kupila mu poklone
Pixabay / Ilustracija
Da ljubav ne poznaje granice, zna 48-godišnja LJ.S. iz jednog sela u blizini Varaždina, čiji dečko živi u Prijedoru. Kako bi si mogla priuštiti posjetu, potajice je prodala majčino tele.

Novcem od prodaje teleta, LJ.S. je platila taksi do Prijedora kako bi posjetila voljenog.

I sama je živjela u Prijedoru do prije nekoliko mjeseci, no tada se vratila u Hrvatsku kod svoje majke. Teško joj je palo što joj je partner ostao u Prijedoru pa je stalno tražila način kako bi ga posjetila, piše Blic.

I pronašla ga je. 48-godišnjakinja je, skrivajući to od svoje majke, prodala njezino tele, a novac kojeg je za tele dobila, potrošila je na poklone za svog partnera te na taksi koji ju je odvezao do 200 kilometara udaljenog Prijedora.

Komšije su u šoku. Kažu da ne znaju što joj je u glavi i da je ‘napravila cijeli cirkus’.

‘Tim teletom mogla je hraniti porodicu godinama. Izgleda da je čovjek što stariji to i luđi. Uostalom, ako ga toliko voli moga je doći autobusom, a ne praviti ovaj cirkus i sebi i svojoj majci koja se jadna vjerovatno šokirala’, rekla je jedna komšinica njezinog partnera iz Prijedora, prenosi Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije