Nesvakidašnja scena u Zagrebu: Halo policija, kroz strop mi je upravo propao čovjek

Radiosarajevo.ba
Nesvakidašnja scena u Zagrebu: Halo policija, kroz strop mi je upravo propao čovjek
Foto: Jutarnji.hr / Kroz plafon u Zagrebu propao čovjek

Nesvakidašnja i pomalo bizarna situacija dogodila se jučer oko 10 sati u stanu Anđe Vujičić Zubak u Petrovoj ulici.

Naime, dok je gledala kroz prozor iza nje se stvorio nenajavljeni gost, piše Jutarnji list.

Bio je to prašnjavi mladić u plavoj košulji koji je na katu iznad u stanu pregledavao stanje i pokušavao neke stvari dovesti u red.

Jer stoljetna zgrada u kojoj živi Anđa s još nekolicinom stanara nakon razornog potresa dobila je žutu naljepnicu. Za razliku od ostalih susjeda koji su svoje domove napustili, ona nije imala kamo otići.

“Gledala sam kroz prozor u dvorište. Najednom sam čula iza mojih leđa prasak. Prvo sam mislila da je potres, a kad ono čovjek koji se taman jedva pridiže s poda. Polomio mi je komodu, rasjekao si je u padu ruku. Počela sam drhtati i plakati od užasa. Tresla sam se od jada dok je on sa sebe tresao prašinu i tugaljivo govorio da si je poderao košulju. Kad je ubrzo pritekao susjed u pomoć te pitao dečka kako je, mladić koji je pao u moj stan rekao je: “Ja sam dobro, ali susjeda nije dobro””, rekla je za Jutarnji Anđa Vujičić Zubak koja je o svemu obavijestila i policiju s obzirom na okolnosti i mogućih povreda mladog padača koji joj je rekao da je iz Gradsko stambeno-komunalnog gospodarstva (GSKG).

Ni policija, otkriva nam dalje, nije mogla sakriti smijeh jer je i sama svjesna da je "situacija tragikomična i čisti crni humor".

Fotografije kao i nastavak ove tragikomične priče možete pročitati na OVOM linku. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije