Usred policijskog sata: Na praznim beogradskim ulicama danas lančani sudar

Radiosarajevo.ba
Usred policijskog sata: Na praznim beogradskim ulicama danas lančani sudar
Foto: Facebook / Kako?

Nevjerovatna scena sudara dva motorna vozila na praznim beogradskim cestama, jučer je postala hit na ovdašnjim društvenim mrežama, a već danas smo svjedoci novog udesa za vrijeme policijskog sata u Beogradu - i to čak lančanog!

Kako piše Blic, iako je najduži policijski sat u Srbiji smanjio frekvenciju vozila na putevima u tolikoj mjer da je mogućnost saobraćajne nerseče minimalna, već drugi dan za redom intenzivno tu tezu obaraju fotografije polupanih vozila na praznim saobraćajnicama.

Ovoga puta na slici, koja je podijeljena na Facebook stranici "Savski nasip", može se dvijeti sudar dva automobila i jednog motocikla na dijelu puta koji ima čak tri trake, pa samim tim nije najjasnije kako je do nezgode uopšte došlo.

Koji je slijed događaja doveo do ovakve scene na fotografiji možemo samo da pretpostavimo.

"Očigledno da su pogrešni dobili dozvole za vreme policijskog časa", "Trkali se garant", "Kako im je ovo pošlo za rukom", "Treba im oduzeti dozvolu za stalno...", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, ovo je sad već slavni udes od jučer:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije