Kakva transformacija: Poznata političarka iz Hrvatske izgubila više od 65 kilograma

2
Radiosarajevo.ba
Kakva transformacija: Poznata političarka iz Hrvatske izgubila više od 65 kilograma
Foto: Privatni album / Boška Ban Vlahek

Boška Ban Vlahek, poznata saborska zastupnica iz Hrvatske, majka dvoje djece i prava inspiracija mnogima, ostvarila je izvanredan osobni uspjeh.

Usprkos brojnim profesionalnim i porodičnim obavezama, uspjela je smršaviti više od 65 kilograma, pokazujući nevjerojatnu snagu volje i posvećenost vlastitom zdravlju.

Boška Ban Vlahek poznata je po svojoj svestranosti i energiji kojom pristupa svim životnim izazovima. Kao saborska zastupnica, kontinuirano radi na poboljšanju zakonskih okvira i uvjeta života građana, dok istovremeno balansira zahtjeve majčinstva i osobnog života.

EURO 2024 | I danas su pred nama dva sjajna duela na Europskom prvenstvu

EURO 2024 | I danas su pred nama dva sjajna duela na Europskom prvenstvu

No, unatoč uspjesima na profesionalnom i privatnom planu, Boška je odlučila da je došlo vrijeme da se posveti i vlastitom zdravlju.

“Sve je počelo prije godinu dana, kada sam shvatila da moje zdravlje treba postati prioritet,” izjavila je Boška, piše portal Reporter.

“Nije bilo lako donositi promjene, posebno uz sve obaveze koje imam, ali odlučila sam da moram biti uzor svojoj djeci i pokazati im da se trud i posvećenost isplate.”

Boška je krenula na put prema zdravijem načinu života uz pomoć stručnjaka iz područja nutricionizma. Ključ njenog uspjeha bio je balansiran pristup prehrani i redovito vježbanje. Uz strogi, ali održiv plan prehrane te redovite treninge, Boška je uspjela postići zapanjujuće rezultate.

Boška Ban Vlahek
Foto: Privatni album: Boška Ban Vlahek

“Najveći izazov bio je pronaći vrijeme za sve – sjednice u Saboru, obaveze kod kuće, ali i trenutke za vježbanje. No, organizacija i podrška obitelji bili su ključni,” dodala je. “Moja djeca bili su moja najveća motivacija i podrška kroz cijeli proces.”

Njen uspjeh odjeknuo je ne samo među kolegama i prijateljima, već i među građanima koji je vide kao inspiraciju i dokaz da se svaki cilj može postići uz dovoljno truda i posvećenosti. Boška ističe kako je najvažnija lekcija koju je naučila ta da promjene ne dolaze preko noći, već su rezultat svakodnevnog rada i upornosti.

Ovaj nevjerojatan rezultat donio je Boški ne samo fizičku transformaciju, već i poboljšano zdravlje i energiju za daljnji rad.

Nutricionista otkriva: 'Nemojte izbacivati ugljikohidrate iz prehrane'

Nutricionista otkriva: 'Nemojte izbacivati ugljikohidrate iz prehrane'

Osjećam se snažnije i zdravije nego ikad prije. To mi omogućuje da još bolje obavljam svoj posao i budem prisutnija u životima svoje djece”, kaže ona.

Boška Ban Vlahek svojom pričom pokazuje kako se uz puno truda i odlučnosti može postići nevjerojatan uspjeh, unatoč preprekama i izazovima. Njena priča je inspiracija svima koji se bore s viškom kilograma ili drugim osobnim izazovima, pokazujući da nikada nije kasno za promjene i poboljšanje kvalitete života.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije