I danas se nastavlja potraga za tijelom Danke Ilić: Policija pretražuje imanje osumnjičenog

1
Radiosarajevo.ba
I danas se nastavlja potraga za tijelom Danke Ilić: Policija pretražuje imanje osumnjičenog
Foto: Blic.rs / Žandarmerija u selu Srđana Jankovića

Poslije 10 dana opsežne potrage za Dankom Ilić (2) iz Bora, u četvrtak ujutru, 4. aprila, stigla je jeziva vijest da je djevojčica ubijena, a sve nade da će biti pronađena živa i zdrava, zauvijek su ugašene.

Radnici Vodovoda Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot, priznali su da su ubili djevojčicu automobilom, a potom tijelo bacili na deponiju. Međutim, dva ključna detalja su i dalje misterija - gdje i kako je skriveno tijelo Danke.

Policija i danas nastavlja detaljnu potragu za tijelom ubijenog djeteta, a osumnjičeni su policiji rekli kako su dva dana nakon ubistva otkopali tijelo i zakopali ga na drugo mjesto, piše Blic

Saobraćajna nesreća kod Bijeljine: Teško povrijeđen motociklista

Saobraćajna nesreća kod Bijeljine: Teško povrijeđen motociklista

Podsjetimo, istraga je utvrdila da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 sati, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.

Od dana kada je nestala Danka Ilić, jake snage policije radile su danonoćno na ovom slučaju u nadi da će se djevojčica pronaći živa i zdrava. Koliko je ogromna bila istraga nestanka Danke pokazuju podaci koje je saopštio MUP. Pretraženo je 333 kuća i stanova, pregledano 360 vozila, bazna stanica za Banjsko polje registrovala je 24.455 telefona.

Ministar policije je rekao da je kompletan teren pretraživan čitavih pet puta od strane svih mogućih službi i sredstava.

Više o slučaju nestanka malene Danke (2) možete čitati na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije